Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

yardım edin arkadaşlar....

yardım edin arkadaşlar....
0
178

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar 8 aydır biri ile birlikteyim ve evleneceğiz ama ben ders çalışmak için gittiğim bi yerde birine karşı etkileşim içine girdim birsey yaşanmadı aramızda ama bugün yalnızca yemek yemek yedik beraber ama sanırım annem anladı ve ben nasıl kıvıracağım bilemiyorum
bunun dışında erkek arkadaşıma bunu emin etmeden o şahıstan nasıl uzaklaşmalıyım yardım edin hata yapıyorum biliyorum ama

Similar threads

Arkadaşlar ben bi kızla 6 aydır birlikteyim doğrusu fazla sevdim haalada fazla seviyorum fakat kız bana kadar yok hiç bir süre istediğim gibi olamadı ve habire ayrılıp barışıyorduk 23 gün önce yine ayrıldık ve sanırsam bu sefer aslında bitti, okullarında bitmesine 1 hafta kaldı onu görüceğimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Arkadaşlar ben 6 aydır bi ilişki içerisindeyim Aramızda uzaklık problemi var ve artık yapamıcagını söledi ben ne kadar cabalasamda kararını değişdiremedim anlatıorm nedenlerini bu gunler geççicek diorm fakat ikna edemiyorum Sorunum Cok büyük Bitirmek isdemiyorum nolur destek edin:'(seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorm ve burada size danışmak aklıma geldi bana tezgâhtar olabilceğinize inanıyorum Konuyu anlatayım Ben ve kız arkadaşım 20 yaşındayız ben istanbulda memurdum kız arkadaşım izmirde ben 6ay önce istifa ettim izmire geri döndüm uzakta yaşadığımız ilişkiyi saymazsak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Arkadaşlar 25 Yaşındayım şuan ve 19 yaşında bi sevgilim vardı aramız fazla lakin fazla iyiydi sonradan bazı nedenlerden nedeniyle ilişkimize son verdik ama dostca ayrıldık ve takriben 4 aydır çok iyi bi arkadaşlığımız var ben onu çok seviyorum bunu biliyor fakat ne o nede ben bu konuyu açmıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
ben bir kıza aşık oldum O kızla takriben 2 aydır tanışıyoruz ve şu son 23 haftadır çok yakından tek başımızıda kaldığımız ve muhabbetlerimiz oldu Şu son günlerde ise baya bi muhabbetimiz arttı Önceki günlerde 4 birey 2 kız 2 erkek biri o biri ben takılıyoduk Genelde her zaman yanyana yürüyoduk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,753Kullanıcılar
umut ismailSon üye
Üst Alt