Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yardım edin Dişler :(

Yardım edin Dişler :(
0
32

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Destek edin Dişler :( merhaba daha yaşım genç, fakat dişlerim çarpışık şu yaşıma kadar toplum içinde bir defa rahat gülmedim konuşurken bile utandım Şuan diş teli taktırmayı düşünüyorum Ama dişlerimde çok dolgu var azı dişlerim de, alt dişlerim de bir takım dişlerin arasında hatta ön dişimin arasında ufak bir dolgu var Bu dişlere tel takılır mı bilmiyorum dolgu tele sorun yaratır mıyardimedindisler5c5185a310992alt :( Frown :( bir kaç ortodontiste gittim biri bu halde bilmiyorum çare muhtemel olmayabilir dedi, son gittiğim 1 azı dişim üsten kırık diye çekti ve yanlardan bitane çekti, dolgularını yaptır gel takalım dedi Dişlerimin tek tek yapıları hoş, fakat öyle dolgu var ki, güya takıp iki sene bekleyip çıkardığımda düz ama kusurlu olucak Yada tedavide sorun çıkıcak, astarlı çıktı çürük oluştu falan pazartesi tel için randevum var takılacak, dolgularımı yaptırıp gideceğim ama lütfen moralimi düzeltin böyle fazla dolguyla tel taktırıp sonuç bölge var mı?yardimedindisler5c5185a310992alt :( Frown :(  

858,496Konular
982,149Mesajlar
30,093Kullanıcılar
Gkhn6060Son üye
Üst Alt