Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar options acılmıyor, launcherden girdigim zaman hackshield doluyor tam acılcak kapanıyor kendı kendıne sıldım tekrar yukledım gene aynı napıcam ?
sa arkadaslar yazıcıdan bu zaman kadar herseyı cıkarıyodumama artık hata vermeye basladı hıcbırsey ayzdırmıyorsag altta yazıcının ustunde soru işareti varkagıt taktıgım hadel kagıt yok dıyıp yazdırmıyor
yazıcıyı tekrar sılıp kurdum olmadımakınayı kontrol ettım bişe yokofffice yıde sıldım...
Steamden Alıen Isolatıon adlı oyunu almıştım yüklenmesi çok uzun zaman almıştı ama heyecanla beklemiştim çünkü çok sevdiğim bi film olan aliens vs predetor filmindeki o uzay üssünü göremk ve alienlerden kaçmak çok güzel olabilirdi fakat oyun yüklendiğinde açmaya çalıştım ilk başta açılmadı...
ben 17 yaşındayım 4 yıldır tanıdığım bir kızla aynı sınıftayız bu vesileyle kız babasından çok korkuyor şimdiye dek kimseyle çıkmamış benlede yanında biri olmadığı süre yanlış anlaşılması mümkün bir aşina gorur diye korkuyor gorusmuyor aiilesi fazla baskıcı ben yaz tatilinde çıkma teklif ettim...
God of War 2 Tam Çözümü
Oyuna başlamak için 7 adam seçme şansımız var ama bu adamları da açması var tabi ki Ben size bu adamları açmak için neler gerektiğini yazdım Üstelik hepsinde de ayrı bir kıyafet ve özellik var Bunların yanı sıra oyunun bazı yerlerinde Phoenix Feathers ve Gorgon Eyes...
http:img293**************img2934908god2rz5
Oyuna başlamak için 7 adam seçme şansımız var ama bu adamları da açması var tabi ki Ben size bu adamları açmak için neler gerektiğini yazdım Üstelik hepsinde de ayrı bir kıyafet ve özellik var Bunların yanı sıra oyunun bazı yerlerinde Phoenix...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.