Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yardım Edin Konuşamıyorum :(

Yardım Edin Konuşamıyorum :(
0
107

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar Merhaba Arkadaşlar Ben Bir Kızla Çıkıyorum o kız bnm için dünyanın en hoş en şirin kızı fakat bir sorunum var mesela kız bana bir şey soruyor yüzüne bakamıyorum yanıt veremiyorum kız bana bir şey söylüyor bn söyleyemiyorum arkadaşlar lütfen bana takviye edin ağzımı bıçak açmıyo kızla konuşurken lütfen acil yardım edin

Similar threads

Arkadaşlar sırf bunu sormak için üye oldum lütfen takviye edin bir kızdan hoşlanıyorum fakat imkansız gibi bişey seveni var 12 lerde ben 9um kız 10 tipside değilim yani oda fazla hoş değil başkalarına kadar lakin bana göre çok güzelAma kızla nasıl konuşcam fazla utanıyorum yanına gidiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Arkadaşlar fiilen yeter canım acaip sıkılıyor biraz tipim var fakat halen sevgilim yok yaşım 19 ! hani az bişe tipim var kantinde vs kızlar bakıyor hatta sevgilisi olan kız bile uzunca bakıyor bana fakat konuşamıyorum olağan kız arkadaşlarımla konuşuyorum ama hiç tanımadığım bir kızla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Nedense kızlarla konuşamıyorum Sınıfta bir kızın yanına oturuyorum arkamda bir erkek var onun yanındada bi kızBunlar arasında sohbet ediyolar bende yalnızca dinliyorum Bu kızlar bana niye konuşmuyosun diye soruyolar dogru doğru cevap bile veremiyorumKendimi aptal gibi hissediyorum Tanıdıgım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
arkadaşlar 2 sene her tarafında beraber olduğum biri vardı birbirimizi fazla sevdik ama bir takım nedenlerden nedeniyle ayrıldık 3 ay oldu ayrılalı ne dek istediysem de sonra barışmadı benimle yani belirlenmiş ayrıyız şu lahza,lakin ben onu ayrılmak istemiyorum fazla mu aşığım ona diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
arkadaşlar bitmiş beri anlatıyım ben 8 sınıftayım ve 3 sınıftan beri cok iyi geçindiğim bir arkadaşım vardı bu yıl nasıl olduysa ona aniden aşık oldum normalde ben utangaç biriyim ama cesaretimi topladım ve kıza bunu söyledim kızda düşünmem lazım dedi ertesi günde hazır teklifini kabul ediyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,496Konular
982,239Mesajlar
30,153Kullanıcılar
hxhdbdbsbdzbSon üye
Üst Alt