yardım edin!!!LÜTFEEEENNN!!!! sevgiliyle uzlaşma yöntemleri sevgiliyle barış teknikleri eski yöntemleri rüyada ayrıldığın barışmak rüyada eski barışmak liseyi bitirdikten sonradan biriyle çıkmaya başladımbi mağazada çalışıyoduniyeti ciddiydimalum her genç kız gibi benimde ailemle problemlerim vardıniyetide ciddi olunca çıkmaya başladımsonradan anlaşamadık falan küçük sebeblerden ayrıldıküniversiteyi kazandımadanaya gittimbenim için adanaya değin geldiama telefonlarına çıkmadımsonradan okul bitti geri döndümbu bi şekilde bana ulaştı konuştuk her tarafta barıştık2 ay falan daha çıktıkbu azıcık psikopat bi kişiliğe sahipkavga şamata derken tekrar ayrıldıkdaha sonra diğer biriyle çıkmaya başladım aileler birbirini tanıyoduistemeye geldiler aile arasında söz takıldıama bana çok kötü şeyler yaşattıbeni sürekli minik gördü her lahza rencide ettiayrıldık tabi3 ay falan oldu ayrılalışimd eski sevgilim baştan barışmak istiyone yapayım sizce lütfen destek edinsözlümde psikopatın tekiydibeni dövdü falan ayrıldığım zamn da tehtit etti ben evlensem bile senin kimseyle evlenmene izin vermem öldürürüm seni falan ve bunu yapabilecek bi insanşimdi askerde sizce ne yapayım