Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yardım edin ne yapmaya çalışıyor

Yardım edin ne yapmaya çalışıyor
0
122

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ya arkadaşlar biz bir sene önce tanıştık bu çocuk bana bir süre daha sonra çıkma teklif etti bende deneyebiliriz dedim ama şimdi ne zaman buluşcağız desek son anda iptal ediyor ola ki benden sıkılmıştır diye düşündüm bunu ona da sordum seni çok seviyorum diyor ya biz en ilk olarak herşeyi göze almıştık, aramızda yaş farkı olmasına karşın birbirimizi seviyorduk bu çocuk hemen niye böyle yapıyor olabilir
özelikle erkekler bir fikir verin

Similar threads

merhaba geçenlerde açtıgım bi konum vardı ondada anlatmıştım 3 4 aydır tanıdığım bi kız var 2 ay önce sevgilisi vardı ayrıldı ben bu kızla ingilizce kursunda tanışmıştım arasırada evine gidiyorum oturup ingilizce çalışıyoruz aramızda whatsap vb mesaj ortamlarında öyle söylev geçmiyor ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
6aydır birlikte olduğum biri vardıdeli gibi seviyordum günden güne dahada bağlanıyor dahada aşık oluyordumoda öyleydiherşey mükemmeldi birbirimizi her dk görmek için deli olyordukaynı dersaneye yazıldıkhatta ilişkimizi abarttık yüzük taktık ailelerimiz biliyordubenm anneme 'ANNE!' dedidayımın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Arkadaşlar benim sınıfımda bir kız var 3 ay önce buna çıkma teklifi ettim kabul etmedi biz sınıf arkadaşıyız en iyisi bence böle kalmak dedi O günden sonra kız benimle daha dostça olmaya başladı herhangi bir sorunu olduğunda konuşuyor ailevi sorunu olsa bile Okulda felan her zaman gülüoz edioz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
dün sevgilimden ayrıldım ilişkimiz yürümedi zaten çok sağlıksız yürüyordu ilişkimiz ben önerge ettim ayrılalımmı bu ilişki yürüyemez dedim oda yazdı bizim sonumuz olamaz kop hemen biz arkadaşız dedi bende olayın şokuyla ve olayın üzüntüsüyle msnden sildim onu ve ardından çok ağladım hayla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Kuzenim Sude , Ali die bi çocukla çıkıo Bunlarda bana Alinin kuzeni Keremi ayarlamaya çalışıyolardı ama Keremi hiç görmedim ve tanımıyodum Msn me ekledm biraz konuştk Daha Sonra Sudeyle Alinin buluşmalarına Keremde geldi bende gittim , birincil kere gördük birbirimizi fakat ben beğenmedim onu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt