Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yardım edin. özellikle kız arkadaslar bi bakın.

yardım edin. özellikle kız arkadaslar bi bakın.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
sevdiğim kızı görmem için vakit 11 ay kıza o vakit açılabilirim ast çağırttıgımda gelirse okulunu biliyorum fakat gidemiyorum tersler diye korkuyorum

nikah vardı kızda oradaydı dans teklifi ettim ( annesinin yanında) utanmıstır dediler çok üzüldüm arkadaslarım falan kızı zor kullanarak ikna ettiler kalktık dansa dans ederken gülüştük falan düğün çıkışı gönder gitti ben bekledim yaa ola ki bişi der dedim bekledim fakat gitti sonra bitmiş bir evde misafirlikte iken karşılaştık yanında oturdum diğer yer yoktu yanındaki kişi kalkınca hemencecik çekildi

dedim ya 11 ay sonradan açılcam diye bekliyorum deli çılgın hayallerim var kız beni seviyormu sevmiyormu onuda bilmiyorum bekliyorum işte bunalımdayım arkadaşlar takviye edin okulunuda biliom tersler die korkuorum yalnızca beklıyorum inş hersey hoş olur
yardımlarınız için teşekkür ederim