iltasyazilim
FD Üye
ben 17 yaşındayım 4 yıldır tanıdığım bir kızla aynı sınıftayız bu vesileyle kız babasından çok korkuyor şimdiye dek kimseyle çıkmamış benlede yanında biri olmadığı süre yanlış anlaşılması mümkün bir aşina gorur diye korkuyor gorusmuyor aiilesi fazla baskıcı ben yaz tatilinde çıkma teklif ettim ona birincil başlarda babam ailem bana güveniyor kimseyle olmaz derslerim manâlı seni dost olarak görüyorum diyordu daha sonra bidaha önerge ettim bana tekrar daima bahane söylüyordu lakin teklife hayırda demiyordu daha sonra mektep açıldı ben kızdan utanıyordum uzakta davranıyordum sonra onunla benim bir ortak arkadaşımı onla konuşturdum tek sorun babam demiş arkadaşa o arkadaşla konuştuktan sonradan beni çagırdı baştan konuştuk ne evet diyebilirim nede hayır diyor bende beni kırmamak için hayır demiyorsa diye hayır diyeceksen de seni unutuyum dedim oda hayır diyemem evet diyemem diyordu her zaman ben sen istiyormusun dedim oda ayrıca istiyorum hemde istemiyorum (sordum babasından dolayı imiş) kız birbirimizi tanıyalım dost olarak devam edelim diyor kız bana iyi davranıyor ama ben utanıyorum her zaman uzak davranıyorum sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin kızın beni sevip sevmediğini nasıl anlaya bilirim