Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yardım edine +++rep lütfen Flight similatör 2008 nasıl yükleniyor !!!!!

Yardım edine +++rep lütfen Flight similatör 2008 nasıl yükleniyor !!!!!

Similar threads

Merhaba arkadaşlar bugün FEAR 3 satın aldım(DVD) oyun yükleniyor ve kuruyor ama ikona tıkladığımda FEAR 3 yazısı ve bir kız resmi çıkıyor ama oyun açılmıyor yardım edin lütfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
arkdaşlar elimde 2 dvd nfs pro street oyunu var 1 dvd deki beni okuyu açıom kurulu deilse bilgisayarınıza deamon tools su yükleyin dio dvd nin için de deamon tools var kuruom ondan sonra nfspartpatch dosayasını çıkarın dio çıkarıom bu dosayyı deamon tools da gösterin dio gösteriom dahan sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
sa beyler NBA 2008 i internetten indirdim oyunu kurmayı bilmiyorum rar lı kurulmuyor demon tools lada kurulmuyor üzerine tıklayınca birlikte aç yeri felan gelior orda nasıl yükleneceğini yazmış ama ingilizce olduğundan anlamadım lütfen bi yardım readmede şöyle yazıor 1 Burn gbi image file...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
8gb ram i5 işlemci ve nvdia 710m ekran kartı olan Asus bir leptobum var Beyler yaklaşık 2 hafta öncesine kadar lolde en yüksek ayarda 140 ve 180 arası fps alıyordum yanlız bu iki haftadır fps 13 e kadar düşüyor ve 40 geçmiyor yüksek performans ya kullanıyorum leptobu şarjada takıyorum ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Arkadaşlar ben i can football ın sitesine giriyorum başla diyorum hemen ardından da oyunu açıyorum bunun tam tersini de denedim açıp sonra siteden başla demeyi de denedim ama hep Destek diye pencere açılıyor ve bir kutucukta: SystemRuntimeInteropServicesCOMException (0x80040154) : CLSID...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt