Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yardım:Fifa Oyunlarına Nasıl Popups Yapılır

Yardım:Fifa Oyunlarına Nasıl Popups Yapılır

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Biz internetten popups yaması indiriyoruzAma bunlar popups u nasıl yapıyorlarBende yapmak istiyorumMesela ben Fifa 2000'e Trt1 in popusunu yaptım şimdi oyuna atıcamAttım ve benim yaptığım Trt1 popups u ile oynuyorumTabiki bunu yapmadım sadece bunları nasıl yapabilirim diye soruyorumOnların yaptıkları popupslar ile oynuyorumAma insanın kendi yaptığı popupsu ile oynaması daha zevkli olurYardım edene +rep

Similar threads

Where is the my rep? Online maç için yapılması gerekenler Oyunu yüklerken Online service için yes demeyi unutmayın ADSL Sahipleri modemin kendisinden gelen firewall'a (hardware firewall) sahipler Online oyun oynayabilmek p2p programları kullanabilmek için modemin firewall'undan programın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
“San Andreas cannot be found | “San Andreas bulunamıyor Hatası SA:MP’nin çalışabilmesi için GTA San Andreas oyununa ihtiyacı vardır Çünkü SA:MP sadece San Andreas’ın çokluoyuncu yamasıdır Hatayı düzeltmek için GTA San Andreas’ın yüklü olduğu dosyanın yerini belirtmemiz gerekmektedir Çıkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Doksanlı yılların oyunları dediğimiz zaman bugünlere bile damga vuran futbol oyunlarını ele almamak olmaz. Tabii ki o dönemde NBA gibi çok önemli farklı spor oyunları da karşımıza çıktı. Ancak hiçbir spor oyunu, futbol oyunlarının popülaritesi ve yaygınlığına ulaşamadı. Bunda futbolun dünyada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Tarihi Değiştiren Oyunlar yazı dizimize devam ediyoruz. 3. bölümde bugün hala efsane olarak anılan, oyun dünyasına damgasını vurmuş birçok önemli serinin ilk oyunlarının çıktığı milenyum dönemi var. Tarihi Değiştiren Oyunlar: 1 (1972 - 1991)Tarihi Değiştiren Oyunlar: 2 (1992 - 1997) Metal Gear...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Bilgisayar oyunları oynarken zorluklardan uzak durmaya çalışıyor olabilirsiniz Peki, bilgisayar oyunlarını hazırlayanların ne gibi zorluklara göğüs gerdiğini hiç merak ettiniz mi? Oyun nedir? Kurnazlığın, becerikliliğin, rastlantının rol oynadığı, kazananların ve kaybedenlerin bulunduğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt