Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yardım gta v

Yardım gta v

Similar threads

iyi forumlar arkadaşlar dün steam üzerinden gta v i satın aldımindirdim oyuna stroy mod da giriyorum fakat bir süre sonra oyun donuyor bekliyor ve çalışmayı durdudu hatası veriyornedeni ne olabilir acaba ? bilgisayarda high ayarlarda hiç kasmadan çalışıyor sistem özelliklerim: işlemci: intel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
YA BENİM İŞLETİM SİSTEMİM:ATI RADEON 4300 HD 1275 MB 32 BİT WİN 7 PENTİUM 280 GHZ 2GB RAM VAR GTA IV SİSTEM GEREKSİNİMLERİ:GTA IV Sistem Özellikleri : İşletim Sistem: Windows XP ( SP3 ) Windows Vista ( SP1 ) İşlemci Intel Core 2 Duo 18GHZ AMD Athlon X2 64 24 GHZ Ekran Kartı: Nvidia...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma gta 5 indirdim (reloaded *****) sistemim medium ayarlarda oynatıyor ama şöyle bir sıkıntı var Arabaya binince hele şehirde hele hızlı bir arabada hızlanınca oyun takılıp devam ediyor, takılıp devam ediyor Ne yaptıysam düzelmedi her ayarı kıstım (Advanced...
Cevaplar
0
Görüntüleme
211
allah rızası ıcın bılgısayardan anlayan varsa, bu mesajı okuduktan sonra cevapta yazsın elıne bulasmaz lutfen ben bır leptop aldım oyun leptopu fiyatı 6500 TL Marka asus özellıklerı assagıdadır bu ozellıkler ıle gta 5 İ Full+full da oynarmıyım lutfen ama cevap verın admınler eger yanlıs yere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Önümüzdeki yılın başlarında çıkışını yapacak olan Dying Light’ın sistem gereksinimleri daha önceden açıklanmış ve büyük tepki toplamıştı Oyunun geliştiricisi Techland, Dying Light’ın sistem gereksinimlerinin yenilenmiş halini açıkladı Daha önceden minimum 8 GB gibi uçuk özellikler isteyen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,938Kullanıcılar
Rzgr27Son üye
Üst Alt