Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yardım! Hunting unlimited 2010

Yardım! Hunting unlimited 2010

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar, ben bu oyunu indirdim Hunting unlimited kurdum her şey tamam ama oyuna girerken sysnographic diye hata veriyor Ekran kartını falan güncelle diyorlar ama güncelledim son yazılım falan diyor yani güncel Başka bir çözüm var mı? Bu oyunu çok seviyorum o yüzden lütfen yardım edin!

Similar threads

Arkadaşlar Hunting Unlimited İndirdim ve oyuna gireceğim zaman menü bölümü beyaz oluo ve oyunu açınca ekran kararıyor bu neden olabilir acaba ? Yardım Ram:512 Hunting Unlimited 4 ve
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Arkadaşlar benim pc de hunting unlimited 2011 varoyunu açınca birşeyler doluyor sonra ana menüye gelince NVOpenGLPbuffer:HU2011exeuygulama Hatası diye bir hata veriyor lütfen yardım edin oyunu açamıyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Arkdaşlar ben bu oyunu ilk çıktığı zamanlarda oynuyordum ve hiç sorun yaşamıyordum Ama 2 gün önce yeniden oynamak istedim indirdim ve kurdum ama oyundaki hatalardan doalyı bir türlü oynayamadım Oluşan sorunları yazıcam eğer bilgisi olan varsa bana yardım ederse sevinirimSerial falan tamam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Merhaba arkadaşlar, steam üzerinden aldığım Ryse Son of Romeoyununu açmaya çalıştığımda açamıyorum, herhangi bir tepki vermiyor hata vs açılmıyor Oyun yerel disk Dde kurulu, oyunu bir kaç defa silip tekrardan indirdim hep aynı sorun açamadım, steam üzerinden oyunun dosyalarını diskte doğruladım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
beyler ben oblivion u oynayabiliyordum ta ki 2 hafta öncesine kadar oyuna giriyorum açıyorum savemi başlıyorum 1520 dakka oynuyorum sonra çat http:imgimcom2226incia6540101 böyle bir hata veriyor her seferinde oyunu sildim yeniden yükledim, bilgisayara format attım, oyunun güncel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,497Konular
981,912Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt