Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yardım ile ilgili sözler

Yardım ile ilgili sözler
0
267

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
yardımla ilgili veciz sözler,
takviye ile ilgili hoş sözler

1Yardımlar, tıpatıp çiçekler gibidir, ne dek taze ise insanları böylece memnun eder ( Chilon )

2Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir zaman hatırlamayız ( Chilon )

3Bir kör bir diğer köre yol gösterirse ikisi de çukura yuvarlanır ( Matthew Henry ) *

Similar threads

yardımla ilgili özlü sözler, yardım ile ilgili güzel sözler 1Yardımlar, tıpkı çiçekler gibidir, ne değin taze ise insanları öyle memnun eder ( Chilon ) 2Size yapılan en küçük bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir zaman hatırlamayız ( Chilon ) 3Bir âmâ bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
yardımla ilgili ozlu sozler, yardım ile ilgili guzel sozler 1Yardımlar, tıpkı cicekler gibidir, ne kadar taze ise insanları o kadar memnun eder ( Chilon ) 2Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en buyuk yardımı ise hicbir vakit hatırlamayız ( Chilon ) 3Bir kor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
209
Yardımlaşmayla İlgili Kısa Ve Öz Güzel Sözler Yardımlaşmayla İlgili Hoş Sözler Yardımlaşma İle İlgili Sözler Gün içinde, bir misafirimiz bizden, işbirliği yapmak ile ilgili güzel sözler yazmamızı rica etmiş Biz de muhakkak ancak bu ricayı yerine getiriyor ve insanlık adına yapılacak en iyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
yardımseverlik ile ilgili veciz sözler Başkasına yararı dokunan insan en hatasız insandır Sophokles Bir kör bir köre yol gösterirse ikiside çukura yuvarlanır Matthew Henry Dostuna da, düşmanına da destek et, çünkü o zaman dostunla daha yakın arkadaş, düşmanınla da dost olursun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Yardım Sozleri, Herkes otekisine yardım etseydi, herkesin işi yapılmış olurdu Erner Erchenbach Işık yapmanın iki yolu vardır: ya kandil olmak, ya da yansıtan ayna Edith Warton İnsan, dostlarının acılarına, onlarla bir olup ağlayıp sızlamakla değil, yardım ve bakım ile katılmalıdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt