Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

yardım kocaman yardıma ihtiyacım varrrr

yardım kocaman yardıma ihtiyacım varrrr
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
takviye kocaman yardıma ihtiyacım varrrr büşra iri evet arkadaşlar ben aşkk acısı ile yanan bi genç aşıkk vsvsvsvs evet ben çok uzaklarda bana çok uzaklarda oturan bi delikanlıya aşık olsum oda bana bizimkisi ilk görüşte aşk yani anlıcanız yalnızca 1 gece beraberdik o gece birbirimize vurulduk takıldık kaldık ama o tanıştığımız gece o şuanki sevgilisi ile sevgiliydi aralarında birbirlerine yüzük takmışlar falan ama beni görünce yüzüğü attı fakat ben sebep olmadım öğrendim ki şuanki sevgili olan kılza aralarında sorun varmış anlaşamıyolarmış zaten falan neysee ben o zman ona bişey demedim ve 1 ay daha sonra biz msnde konuşurken bi baktım aşk aşk kokan sözcükler fısıldanmaya başladı bana seviyorum dedi seni ben yine pas vermedim fakat içten bi yaktı geçti bu sözler beni hedef dedim değil dedi bitti dedi ben yine pas vermedim fakat sonradan kabul ettim biz birbirimizin ellerini tutmadan öpmeden uzakta sevdikk ama ben kiii salak benn ayrıldım 1 yıl daha sonra ayrıldım o yapma dedi kıyma bu aşka dedi lakin dinlemedim başkasına gittim sonra bigün gene barıştık biz aşkımla sonradan yine ben ayrıldım bu sefrki 3 ay sürdü sonradan ben bigün ona gittim ve dedim özür dilerim fakat olmadı elim anlamsız döndüm evime daha sonra işte 9 aralıkta yine konuşmaya başladık ve beklemem gerektiğini söledi bana sevgilini üzemiceğini ama soğumasını için elinden geleni yapcağını belirtti kızı fazla terslediğini belirttti bana fakat bu daima böle gitti bana seni seviyorum dedi evlilik hayeleri kurmaya başlamıştık fakat 14 şubat 2008 tarihinde bi iletiyle bitti yazar şuydu çok üzgünüm ama ben onu bırakamam orayagelemem kusura bakma ve bidaha 12 gün konuşmadık daha sonra bi baktım yine konuştuk seviyorum seni fakat onu bırakamıyorum dedi hoşuna gitmek yetmiyo galiba dönemm için ama o ayrıldımı sensin tek sevdiğim zaten bekle beni dedi ve gittiyardimkocamanyardimaihtiyacimvarrrr5c51923bdf729gifalt :cry: Cry :cry:yardimkocamanyardimaihtiyacimvarrrr5c51923bdf729gifalt :cry: Cry :cry:yardimkocamanyardimaihtiyacimvarrrr5c51923bdf729gifalt :cry: Cry :cry:yardimkocamanyardimaihtiyacimvarrrr5c51923bdf729gifalt :cry: Cry :cry:yardimkocamanyardimaihtiyacimvarrrr5c51923bdf729gifalt :cry: Cry :cry:yardimkocamanyardimaihtiyacimvarrrr5c51923bdf729gifalt :cry: Cry :cry:  

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt