Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yardim Lazim Age of Empires II HArita

Yardim Lazim Age of Empires II HArita

Similar threads

Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Age Of EmPiRes hiLeLeR Oyundayken enter'a basın çıkan diyalog penceresine aşağıdaki kodları yazıp tekrar entere basınız Pepperoni pizza 1000 yemek verir Coinage 1000 altın verir Quarry 1000 taş verir Woodstock 1000 tahta verir Reveal map Haritayı açar No fog Sisi kapatır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Age of empires 2 yukledim oyuna girerken 'Could not initialize graphics systemMake sure that your video card and driver are compatible with DirectDraw' Bu hatayi aliyorum anladigim kadariyla ekran kartinizda bu ozellik yok diyoAma zannetmem eski kotu bi bilgisayarim yokZaten eski olsa nolur oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
Evt Beyler Age Of Empires 3 ün Hamachi Ağ ları nın hepsi neredeyse Dolu Ben Yeni Ağ Açtım Age Of Empire 3 Oynayan Herkezi Beklerim!! Ağ AGEciler Şifre 123 GELİN PİŞMAN OLMUCAKSINIZ!!!!
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,497Konular
981,909Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt