Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yardım lazım anasayfa

yardım lazım anasayfa
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

Google Chrome Anasayfa Yap Google Chrome Anasayfa Yap merhaba ben Google Chrome Anasayfa Yerine Getirmek istiyorum nasıl yapacam bir yardım edin ya  
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Buyuk fırsat: Firefox 4'u siz tasarlayın! Ali Gungor Firefox 40'da sizin de tuzunuz olsun! Populer tarayıcıyı şekillendirme şansı ayağınıza kadar geldi Tasarımda sizin de payınız olabilir İnternet tarayıcı kullanıyorsanız ve Bu işi daha iyi yaparım! diye duşunuyorsanız, işte size...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Büyük fırsat: Firefox 4'ü siz tasarlayın! Ali Güngör Firefox 40'da sizin de tuzunuz olsun! Popüler tarayıcıyı şekillendirme şansı ayağınıza kadar geldi Tasarımda sizin de payınız olabilir İnternet tarayıcı kullanıyorsanız ve Bu işi daha iyi yaparım! diye düşünüyorsanız, işte size...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Facebookta Mavi Yazı Yazılışı Facebook sayfalarınızda resimleirn yanlarına mavi yazı nasıl yazılır bilmiyorsanız sizlere hemencecik bu sorunun yanıtını vermek istiyorum arkadaşlar Facebook sayfasında resmin yanında mavi yazı yazmak;Facebook resim ve diğer gönderilerine mavi yazı eklemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
  • Kilitli
*** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! ***
Cevaplar
98
Görüntüleme
1K
858,507Konular
982,805Mesajlar
30,614Kullanıcılar
Foma98Son üye
Üst Alt