Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yardım lütfen arkadaşlar ben lise 3 e gidiyorum ve eşit ağırlıktayım

yardım lütfen arkadaşlar ben lise 3 e gidiyorum ve eşit ağırlıktayım
0
121

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
takviye lütfen arkadaşlar ben lise 3 e gidiyorum ve eşdeğer ağırlıktayım arkadaşlar ben lise 3 e gidiyorum ve eşdeğer ağırlıktayım bana mat 1 çıkıyomuş mat 2 çıkıcakmı acaba bu birincil sorum ikinci sorum 12 sınıfa geçtiğimde sözeli seçsem mat 2 yine çıkarmı  

Similar threads

Düz LiseMeslek liseleri takviye etmeniz lüzum düz lise eşit tartma bölümü meslekleri kayseri düz lise puanları kayserideki liseler puanları kayseri adana Birincisi iş liselerinde desayısal, sözel ve eşdeğer tartma diye bölge seçimi yapılacak ben ilerde öss ye girerken psikologedinmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
ÖSS Sonuçları Açıklandı Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) ve Yabancı Dil Sınavı (YDS) sonuçlarını ÖSYM Başkanı Yarımağan açıklıyor Sınavların sonuçlarına ilişkin bilgiler, YÖK'te düzenlenecek basın toplantısıyla açıklanıyor ÖSYM Başkanı Ünal Yarımağan sonuçlarla ilgili bilgiler veriyor ÖSS'nin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
ÖSS'de ikincilik yetmedi, bu defa 1 oldular ÖSS'de ikincilik yetmedi, bu kere 1 oldular 1549047525 1549047525 ossdeikincilikyetmedibukez1oldular5c5496e9aeb47ossdeikincilikyetmedibukez1oldular5c5496e9aeb47 http:imgmynetcomha3oossbasari4 ÖSS sonuçlarının açıklanması ile beraber gözler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Merhaba Ben lise 2'ye gidiyorum 8 sınıfta baya uzun bir aşk yaşadım Ama ayrıldıktan sonradan lise 1 ve lise 2'de hiç kızlarla aram olmadı İlköğretimde kızlar bana daha öbür bakıyorlardı Daha popülerdim diyebilirim Şu Anda lisede yeni tipler basketçiler gitaristler falan derken ben unutuldum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
arkadaşlar ben lise 3'e gidiyorum açık açık söyleyeyim hala hoşlanmakla aşık olmak arasındaki farkı anlamış değilim sınıfımda bir kız var(dı) aslında çok hoş ona aşığım oysa sırrımı haberdar olan herkes bana geçici lise aşkı diyor söylermisiniz 6 takvim geçici aşk olabilir mi? kızın yanına bile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,481Konular
981,442Mesajlar
29,603Kullanıcılar
_yunusok_72Son üye
Üst Alt