Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yardım lütfen (aynı kablodan hardisk ve cdrom bağlama)

Yardım lütfen (aynı kablodan hardisk ve cdrom bağlama)
0
116

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
öncelikle iyi geceler
aynı kablodan hardisk ve cdrom baglamak istiyorum çünkü anakartta tek giriş var diğerleri sata
pc hardiski görse cdrom u görmüyor cdromu görse hardiski
ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun
şimdiden teşekür ederim

Similar threads

Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
TEVHİD İMAMI MUHAMMED BİN ABDULVAHHAB HAYATI, DAVETİ VE HAKKINDA YAPILAN İFTİRALAR derleyen: Ebu Umeyr bin Muhammed et-Turki KİTAB VE SÜNNETE DAVET YAYINLARI 2012/1433 YAYIN HAKKI İSLAM ÜMMETİNE VAKIFTIR, DİLEYEN ÇOĞALTABİLİR FİHRİST...
Cevaplar
1
Görüntüleme
713
858,497Konular
981,926Mesajlar
29,941Kullanıcılar
ahmetrıdvanSon üye
Üst Alt