Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
destek lütfen melekler slm arkadaşlar, ben dantelli pike modeli arıyorum bana asistan olusanız sevinirimyardimlutfenmelekler5c50e1a2ce959gifalt :23: 23 :23:
bu renge bayıldımm melekler yardım lütfen 1548673382 1548673382 burengebayildimmmelekleryardimlutfen5c4ee16db4668burengebayildimmmelekleryardimlutfen5c4ee16db4668 http:itmgrupcomtrcrgaleriguzellikgozlerinizdekirpiklerinizderenklensin18d dudak boyası mu parlatıcı mı...
destek edermisiniz lütfen kızlar melekler arkadaşlar ben kapalı bir genç kızım 19 yaşındayımBir oglum var ben saçımı sarıya boyatmak istiyorum pilatin sarısına arasına bal köpügü koyucam yanlız ben beyaz tenlıyım acaba bana yakısırmı fazla kadınsı dururmu yardımcı olurmusunuz lütfen
!! Lütfen Kızmayın , Yardımınıza ÇOOOK İhtiyacım Var! Başta 17 yaşında bir kızım Obsesif Kompulsif ve panikatak rahatsızlığımdan ötürü farklı 2 ilaçla çare görüyorum Anlatacağım şeylerin çok hatalı olduğunun bilincindeyim ve inanın bana bir daha asla, böyle boyumdan büyük bir işe...
implantasyon kanamamı bu ? anlamadım destek lütfen implantasyon belirtileri implantasyon kanaması yaşayanlar balçık gibi adet kanaması ilk önce merhaba tüm melekler 23 yasındayım ve evliyim bundan 1 hafta önce adet oldum lakin adet kanamam çamur gibi ve kahverengi oldu 4 gün sürdü ancak ben...
Lütfen takviye melekler :( Merhaba arkadaşlar, Ben foruma yeni aza oldum, bir fazla birey gibi yardıma ihtiyacım lütfen takviye edin takriben iki senedir, tanıdığım biri var adını koyamadığımız bir ilişki var, çünkü bir gelip iki kaçıyordu ve her zaman beni soğuk olmakla suçluyordu Ben de...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.