Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yardım lütfen melekler

yardım lütfen melekler
0
63

Similar threads

bu renge bayıldımm melekler yardım lütfen 1548673382 1548673382 burengebayildimmmelekleryardimlutfen5c4ee16db4668burengebayildimmmelekleryardimlutfen5c4ee16db4668 http:itmgrupcomtrcrgaleriguzellikgozlerinizdekirpiklerinizderenklensin18d dudak boyası mu parlatıcı mı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
destek edermisiniz lütfen kızlar melekler arkadaşlar ben kapalı bir genç kızım 19 yaşındayımBir oglum var ben saçımı sarıya boyatmak istiyorum pilatin sarısına arasına bal köpügü koyucam yanlız ben beyaz tenlıyım acaba bana yakısırmı fazla kadınsı dururmu yardımcı olurmusunuz lütfen  
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
!! Lütfen Kızmayın , Yardımınıza ÇOOOK İhtiyacım Var! Başta 17 yaşında bir kızım Obsesif Kompulsif ve panikatak rahatsızlığımdan ötürü farklı 2 ilaçla çare görüyorum Anlatacağım şeylerin çok hatalı olduğunun bilincindeyim ve inanın bana bir daha asla, böyle boyumdan büyük bir işe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
implantasyon kanamamı bu ? anlamadım destek lütfen implantasyon belirtileri implantasyon kanaması yaşayanlar balçık gibi adet kanaması ilk önce merhaba tüm melekler 23 yasındayım ve evliyim bundan 1 hafta önce adet oldum lakin adet kanamam çamur gibi ve kahverengi oldu 4 gün sürdü ancak ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Lütfen takviye melekler :( Merhaba arkadaşlar, Ben foruma yeni aza oldum, bir fazla birey gibi yardıma ihtiyacım lütfen takviye edin takriben iki senedir, tanıdığım biri var adını koyamadığımız bir ilişki var, çünkü bir gelip iki kaçıyordu ve her zaman beni soğuk olmakla suçluyordu Ben de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,497Konular
982,009Mesajlar
29,993Kullanıcılar
cyberrSon üye
Üst Alt