Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

yardım lütfen

yardım lütfen

Similar threads

evet arkadaslar baslıktada belrtigim gibi yüzüklerin efendisi kralın dönüşü younunu yüklüyorum ve ilk bölümden sonra bölümlerde sadece sam oluyor diyer karekterler olmuyor Bir yaması fln var mi yardım lütfen oyunun tadı cıkmıyor
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Arkadaşlar siteye yeni üye oldum ve bu konuyu nereye açıcagımı bilmiyorum :S Fakat yardım ederseniz sewinirim Ben gta san andreas'a bitirilmiş oyun dosyasını indirdim fakat tam yüklerken hata raporu veri0 ve kayıtlı oyuna giremiyorum Lütfen yardımmm
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Merhaba arkadaşlar, ben bu foruma yeni üye oldum sırf sizlerin yardımı ve desteği içinHer zaman burada olacağımKonuya geçeyim bari Ben 4 yıl öncesine kadar Warcraft 3 oyununu internet cafelerde öğrenmiştim3 yıl oynadıktan sonra 1 yıl ara verdimŞimdi tekrar yüklemek istiyorumAma oyunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
ya arkadaslar ben yeni bi pc kurdurdum özellikleri süper intel Q6600 4 cekirdek 9600 gt 1gb 256 bit ekran kartım 4 gb ram var ama her oyun yükledigimde bana hata veriyor ''hata raporu gönder diye'' ama oyuna ardarda tıklayınca giriyor neden olabilir arkadaslar lütfen yardım edin şimdiden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
ya bunu daha önce yazdım kurallara aykırıysa özür soruna gelince: Ya ben GTA türk %100 oyun yaması yüklüom kayıtlı oyuna giriyom ''tommy hazırlanıyor'' yazınca ''dıt diye bir ses geliyo boşluk ve Esc tuşları hariç diğer tuşlara basınca tekrar ''dıt'' diyo lütfen yardım
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
858,496Konular
981,696Mesajlar
29,772Kullanıcılar
GsuatSon üye
Üst Alt