Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaslar,
yardim ederseniz sevinecegim bir konu var bilhassa erkek arkadaslarin yorumlari
bizim ünide bir arkadas var ben ilk görüste asik oldumdemeyim fakat coooook etkilendim birincil kere bu değin bi kisiden etkilendim (alt ona söylemedim kimse bilmiyom) bu cocuk ama benim...
arkadaşlar konuyu nasıl anlatıyım nerden başlıyım bilemiyorum açıklayıcı olması için ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
mutlu dışarı giden beraberliğim vardı hani ciddi de düşünüyorduk lakin bi anda 180 derece herşey döndühani derler yaa gelince hersey tekrar tekrar geliyor diye ortak dost...
Yaklaşık 4 senedir peşinden koştugum bi kız var beni arkadaşı olarak görüyordu fakat bu düşüncesini değiştirmeyi başardım sanırım benim hakkımda şimdi neden olmasın diye düşünüyor diye varsayım ediyorum Geçen hafta diplomasını elde etmek için okula geldi 3 gün kuzeniyle bende kaldı 3 gün baştan...
Arkadaşlar tipsizlik neye kadar açiklama edilir acaba ben tipsizmiyim kimse bana tipsizsin demedi fakat ben tipsiz hissediyorum kendimi
sizde pek bir sorunla karşilaştinizmi arkadaşlar herkez görüşlerini yazarsa mutlu olurum teşekürler
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.