Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yardim lÜtfennn

Yardim lÜtfennn
0
189

Similar threads

merhaba arkadaslar, yardim ederseniz sevinecegim bir konu var bilhassa erkek arkadaslarin yorumlari bizim ünide bir arkadas var ben ilk görüste asik oldumdemeyim fakat coooook etkilendim birincil kere bu değin bi kisiden etkilendim (alt ona söylemedim kimse bilmiyom) bu cocuk ama benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
ArkadaŞlar bİrİ lÜtfen yardim etsİn hero da start alamiyorum ve heronun formuna sİtesİne gİremİyorum 5 6 cafeden denedim bunu neden bİrİ yazarsa sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
arkadaşlar konuyu nasıl anlatıyım nerden başlıyım bilemiyorum açıklayıcı olması için ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım mutlu dışarı giden beraberliğim vardı hani ciddi de düşünüyorduk lakin bi anda 180 derece herşey döndühani derler yaa gelince hersey tekrar tekrar geliyor diye ortak dost...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Yaklaşık 4 senedir peşinden koştugum bi kız var beni arkadaşı olarak görüyordu fakat bu düşüncesini değiştirmeyi başardım sanırım benim hakkımda şimdi neden olmasın diye düşünüyor diye varsayım ediyorum Geçen hafta diplomasını elde etmek için okula geldi 3 gün kuzeniyle bende kaldı 3 gün baştan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Arkadaşlar tipsizlik neye kadar açiklama edilir acaba ben tipsizmiyim kimse bana tipsizsin demedi fakat ben tipsiz hissediyorum kendimi sizde pek bir sorunla karşilaştinizmi arkadaşlar herkez görüşlerini yazarsa mutlu olurum teşekürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt