Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

YARDIM | OTO MÜZİK ÇALDIRMA

YARDIM | OTO MÜZİK ÇALDIRMA
3
77
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Petras

t.me/ezchecker
FD Üye
Etkileşim
14
F-D Coin
70
batnet' Alıntı:
Html'de index hazırlıyorum girer girmez mp3 çaldırmayı bir türlü bulamadım bir çok panelde vardı kod olan atabilir mi ?
Rez

poyraz

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
16
F-D Coin
63
batnet' Alıntı:
Html'de index hazırlıyorum girer girmez mp3 çaldırmayı bir türlü bulamadım bir çok panelde vardı kod olan atabilir mi ?
<audio controls>
    <source src="müzik adresi">
</audio>

NoLoseXeo

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
66
batnet' Alıntı:
ARKADASLAR  böyle yaparsanız giriş de otomatik olarak müzik çaldırabilirsiniz [font=Consolas,]<audio autoplay ="../müzik yolu "></audio>[/font]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

Bir 10-15 yıl kadar evvel 'onlarsız bir hayat düşünemediğimiz' eşyalara dönüp bir bakalım istedik. 1. Kasetler CD'ymiş,iTunes'dan indirmeymiş falan bilmezdik. Tarih oldu. 2. mIRC Chat kanalları, kanal kurucusu, "op" olma, "mod" olma hevesleri, daima birini düşürmeye çalışmak ve  türlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Günümüzde artık pek çok kişi dijital müzik dinleme platformlarını tercih ettiği için MP3 ve benzeri formatlarda müzik dosyası kullanan kişilerin sayısı bir hayli az. Müzik düzenlemeleri yapan kişiler zaten oldukça profesyonel müzik düzenleme programları kullanıyorlar. Ancak diyelim ki bir müziği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
YouTube ve benzeri platformlarda istediğiniz bir şarkıyı MP3 dönüştürme işlemi pek çok kişinin sıklıkla kullandığı bir yöntemdir. Hepimiz YouTube’a müzik dinlemek, haberleri veya teknolojik gelişmeleri takip etmek ve daha pek çok sebepten dolayı giriyoruz. İlk kurulduğu günden beri içerisine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Müzik, herkesin dinlemekten büyük zevk aldığı bir sanat dalıdır. Müzikseverler, en sevdikleri parçaları her an duymak isterler. Bunun içinde en sevdikleri şarkıların bir kısmını telefonlarına zil sesi yaparlar. Ancak bu işlem için öncelikle seçilen müziğin kesilmesi gerekmektedir. Bu yazımızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
318
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,465Konular
981,147Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt