Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yardım pls ! laptop soğutucusu nereye yerleştirilir

yardım pls ! laptop soğutucusu nereye yerleştirilir

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Arkadaşlar platoon pl9950 laptop soğutucum var laptopumun hangi kısmına yerleştirmeliyim (yerleştirmeme rağmen laptop ısınıyor bu sorunun yanlış yerleştirmeden kaynaklandığını düşünüyorum)
Yardımlarınızı bekliyorum

Similar threads

i5 işlemciye sahip 15,6 inçlik hp pavilion g6'm var bir oyunu yarım saat oynadığımda bile laptop çok ısınıyor bu yüzden soğutucu alacağımlaptopumun altında esc tuşunun oraya denk gelen yerde bir fan var ama pek bir işe yaramıyor çok ısınıyor orası laptopun sol alt köşesinde de ısınma var, bir de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
i5 işlemciye sahip 15,6 inçlik hp pavilion g6'm var bir oyunu yarım saat oynadığımda bile laptop çok ısınıyor bu yüzden soğutucu alacağımlaptopumun altında esc tuşunun oraya denk gelen yerde bir fan var ama pek bir işe yaramıyor çok ısınıyor orası laptopun sol alt köşesinde de ısınma var, bir de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Dizüstü Bilgisayar Aşırı Isınma Sorunu Dizüstü bilgisayarlar daha az yer kaplamaları, şık ve taşınabilir olmaları sebebiyle gün geçtikçe masaüstü bilgisayarların yerine geçiyor. Sisteminiz üzerinde çalışabilmek için o büyük CPU, klavye, fare v.b. donanımları birbirine bağlamak zorunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
arkadaşlar benim sis m760gx 128 mb paylaşımlı bir ekran kartım var sizce bu son cıkan oyunlar için yeterli performans verirmi ben most wantedı takılmadan oynuyorum ama bi süre sonra bilgisayar kendinden reset cekiyo işlemcim amd sempron 3300+ 20 laptop acaba işlemcimi ısınıyor yoksa ekran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
2 ay once laptobuma gazoz dökülmüştü, gereken işlemleri yaptıktan sonra samsundaki servise götürdm sıvı teması olduğu için haliyle garanti kapsamı dışında kaldı, klavye ve batarya değişiminin yanı sıra anakart üzerinde problem oldgunu tespit ettiler ve 280 tl ücret istediler, ücreti ödedim ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt