Destek sever Beyazıt meşhur showman Beyazıt Öztürk yeni bir projeye daha imza attı Kara Sarılık deri korunmak için çalışmalara başlayan Beyaz ile söyleşi 'ANNEMİN YANINA KAÇACAK HALİM YOK!' 1548635901 1548635901 yardimseverbeyazit5c4e4f0159cb9yardimseverbeyazit5c4e4f0159cb9 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberbeyaz19mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg MEŞHUR ŞOVMEN BEYAZIT ÖZTÜRK, DESTEK OLDUĞU SOSYAL MESULIYET PROJELERİNE BİR YENİSİNİ DAHA EKLEYİP, 'HEPATİTLE SAVAŞ GÖNÜLLÜSÜ' OLDU Mehmetçik Vakfı ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na dek çoğu vakfa ve derneğe verdiği desteklerle takdir toplayan Beyazıt Öztürk, bundan böyle hepasavaşacak! Viral HepaSavaşım Derneği'nin (VHSD) tanıtım yüzü olmaya hazırlanan ünlü şovmen, önceki gün Taksim'deki Marmara Oteli'nde bir basın toplantısı düzenledi Dernek Başkanı Prof Dr İsmail Balık'ın yanı sıra Sıhhat Bakanlığı, Ulusal Eğitim Bakanlığı ve Kızılay yetkililerinin de hazırlanmış bulunduğu toplantıda Öztürk, Türkiye'de dört milyonun üzerinde sıcacık hepatit taşıyıcısı bulunduğuna uyarı çekerek, hastalığın önemine değindi BEN YAPTIRDIM, KORKMAYIN! 'Üç yıl önce ben de aşı yaptırdım Korkulacak bir şey değil!'diyen meşhur şov yapan, 'Ben iğneden ve ameliyattan korkmam ama kan basıncı korkum var' diye konuştu Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü: 'Bu işi herhangi bir beklenti içinde olmadan isteyerek yapıyorum ve hayatın bana verdiği bir ödev olarak düşünüyorum Öteki sanatçı arkadaşların da taşın altına elini sokması gerektiğini düşünüyorum Konunun ciddiyetinin farkındayım' Kampanya için başkasına aşı yapıp yapmayacağı sorulan Öztürk, 'Güzel bir önerge Eğer iğne yapmayı öğrenirsem gazetecilerden açtırmak üzere, kampanyaya kanımın son damlasına kadar katılırım' diye konuştu Ünlü şov yapan 'Partnerinizin karaciğer iltihabı virüsü taşıdığını öğrenirseniz ne yaparsınız?' sorusunu ise 'Annemin yanına kaçacak halim yok! Önce üzülürüm, daha sonra öğrendiklerimle zorunlu tedaviyi yapmaya çalışırım Allah dermansız rahatsızlık vermesin' diye yanıtladı 'Popülerliğimi böyle yardımsever işlerde kullanabiliyor almak beni çok mutlu ediyor' diyen Öztürk, programına izleyici olarak gelen 400 üniversiteliyi ve davetli olan ünlüleri de hepatit taramasından vermek istediğini, söyledi
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.