Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YAPAMADIM
Dilimi tutup sallasaydım başımı
Ben de alsaydım her ay sonu maaşımı
Şehla deseydim ne olurdu kor kadıya
Kopru boyu dayı deseydim vahşi ayıya!
Uslu oturup,ağır dursaydım yerimde
Hic de kulak vermeseydim Hak kın sesine
Bin bir methiyeler okusaydım seslice
Belkide olurdum nice...
PRO BİR CHAT EKLEDİM TOPLULUKLAR OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. AMA BANLAMA SİSTEMİ YAPAMADIM YAPINCA HABER VERİRİRM. BİDE PROFİL MENÜSÜNÜ GÜNCELLEDİM.
https://justpaste.it/5k5xc
ARKADASLAR BU KONUYU BURA ACMALIYIM MI BILMIYORUM ,
YANLIS YERE ACTIYSAM KUSURA BAKMAYIN
BEN KENDI BILGISAYARIMDAN IINTERNET DEN counterstrike OYNAMAK ISTIYORUM
AMA BIR TURLU YAPAMADIM EGER BANA YARDIM EDEBILECEK BIRISI VARSA SEVINIRIM
EMEGINE KARSILIK ISTEDIGI KADAR REP VERECEGIM...
Merhaba sims4 um var ve havuz guncelleme yukledım ve
yukledikten sonra baktim oyuna iceriginde havuz falan yoktu aynı standart dı oysa cok onceden yapmistim havuzum vardi bugun tekrar yukleyim dedim sims4ü özleyerek
havuzlu surumunu yapamadim 121610 surumunu
bu videoda aciklamadakı linkten...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.