Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yardım !

Yardım !
0
110

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sa Arkadaşlar Herkeze İyi Günler Benim Ps3 Süper Slimim Var şimdi Eski nesil oldugu için cıkan oyunlar da pek fazla özen gösterilmiyor grafiklerde fln o yüzden ps3 oyun almayı kesip pc yi güçlendirmeyi düşünüyordum Şimdi Ben Ps3 ü satmayı planlıyorum gittigidiyora da ilan vericem şimdi özellikler şunlar ps3 ün 12 gb süper slim yanların pes 2010 wwe 2019 gta 5 fifa 2019 bu oyunlar var oyunların hepsini satarmıyım bilmiyorum ama ps3 sorunsuz bi biçimde çalısıyor bu sattıgım tabi satabilirsem gelen paraylan pc yi geliştircektim şimdi pc yi geliştirmem için ne kadar bütçe gerektiriyor şöyle bi 2 3 gb ekran kartı 8 gb fln da ram olsun ben ne kadara bulurum ne kadar bütçe gerekiyor yani pc fifa 15 watch dogs gibi oyunları high ta oynayabileceğim bi pc sadece kasa içindekiler monitör fln grk yok ne kadar bir bütçeye ihtiyacım var bir de oyunlarla birlikte ps3 ü gittigidiyor da satcam diyordum ya na kadar bi fiyat biçim ?

858,496Konular
981,691Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt