Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

yardım

yardım
0
189

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
selam arkadaşlar ben sparks training costruct bölümündeyim ama band üzerinden gecen adamlların 15 wurdum ama bitürlü diyer bölüme geçmiyoo kaç kişi wurmam gerekecek daha yardım edersenizz sewinirim arkadaşlar

Similar threads

Arkadaşlar Bende Red alert 2 war ama internet üzerinden oyuna girmiyo ne yapabilirm yardım ederseniz sewinirim bu arada internetten indirdim
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
evet arkadaslar baslıktada belrtigim gibi yüzüklerin efendisi kralın dönüşü younunu yüklüyorum ve ilk bölümden sonra bölümlerde sadece sam oluyor diyer karekterler olmuyor Bir yaması fln var mi yardım lütfen oyunun tadı cıkmıyor
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
sitede scanner diye arama yaptım ama ulaşmak istediğim cewabı alamadım benim hp 1215 yazıcım var yaklasık 100 sayfa yazı var ve yazıları yazı formatında algılamıyor resim formatında algılıyor yazıların üzerinde değişiklik yapmam gerek bunun için bir programmı gerekli acaba böle bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
arkadaşlar sela undergrund da 3 bölümde takıldım ve oyunun sadece %56 sı bitmiş acaba diğer bölümlere nasıl geçebiliriz bunu öğrenmek istiyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Selam Arkadaşlar Cod 5 Oynarken Bölümlerde DirectX Error Hatası Alıorum Resimde Koyacağım Şimdi Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim ve + repp veriririm Resim http:img21**************img219951hatajqf Yardım Lutfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,496Konular
981,695Mesajlar
29,770Kullanıcılar
tuzcuSon üye
Üst Alt