Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadaşlar ben sparks training costruct bölümündeyim ama band üzerinden gecen adamlların 15 wurdum ama bitürlü diyer bölüme geçmiyoo kaç kişi wurmam gerekecek daha yardım edersenizz sewinirim arkadaşlar
evet arkadaslar baslıktada belrtigim gibi
yüzüklerin efendisi kralın dönüşü younunu yüklüyorum ve ilk bölümden sonra
bölümlerde sadece sam oluyor diyer karekterler olmuyor
Bir yaması fln var mi yardım lütfen oyunun tadı cıkmıyor
sitede scanner diye arama yaptım ama ulaşmak istediğim cewabı alamadım
benim hp 1215 yazıcım var
yaklasık 100 sayfa yazı var ve yazıları yazı formatında algılamıyor
resim formatında algılıyor
yazıların üzerinde değişiklik yapmam gerek
bunun için bir programmı gerekli acaba
böle bir...
Selam Arkadaşlar Cod 5 Oynarken Bölümlerde DirectX Error Hatası Alıorum Resimde Koyacağım Şimdi Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim ve + repp veriririm
Resim
http:img21**************img219951hatajqf
Yardım Lutfen
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.