Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yardım!!

Yardım!!
0
111

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ben 11 yaşıma girdim ergenliğe yeni girdim Bir kızla 4 yıldır benzer okuldayız4 Sene önce o okul birincil açıldığında birincil gün aşık oldum ama gerçekçi değildi 3,5 yıl geçtiGerçekten aşık olduğumu hissettim defalarca onu düşünüyordum fazla iyiydi fakat içimde bir acı vardı biran önce tanışmak arkadaşımla onun arkadaşına söylettim oda ona söyledi Aslında benden nefret ediyor değildi iyi bir arkadaştı onunla kendim konuşmaya gittim dün Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum dediSürekli arkadaşıyla konuşuyordu yarı o kız hakkımda alışılagelmiş şeyler yanındakide bayağı şeyler diyordunot dinledim

Basmakalıp yakışıklıyımda

Şuanda 1,30 saat geçti aradan napabilirimSizce olur mu? Beni severmi,ayrılırmı?

Arkadaşım onun sevgilisi var diyor lakin oda birazcık fesatçı yalan söylüyor olabilir buda ben

Sizce yakışıklı mıyım?

Arkadaşlarım olayı imkansız gibi görüyor
Senin dek yakışıklı olanları reddeddi diyor
Sevgilisi değil

Nasıl etkileyebilirim dişlerimi fırçalamaya tırnaklarımı kesmeye adale yapmaya çalışıyorumBaşka ne yapabilirim

Bi sohbet örneği verirmisiniz ya da söyleyebileceğim şaka
Söylediğim şakalara gülüyorÇok şakacısın dedi

Şuanda ben ingilizce şarkı söyledim Konferans salonunda beni alkışladı banal

NOLUR YARDIM YANIT VERENDEN ALLAH RAZI OLSUN!!

858,497Konular
982,018Mesajlar
30,000Kullanıcılar
İlyasaga04Son üye
Üst Alt