Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yardıma Gönderildi ve Sele Kapılarak Şehit Düştü: Er Sefa Parhan 'Yüzme Bilmiyordu'

Yardıma Gönderildi ve Sele Kapılarak Şehit Düştü: Er Sefa Parhan 'Yüzme Bilmiyordu'

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
h 3Tekirdağ'ın Saray ilçesini facia bölgesine çeviren şiddetli yağış sonrası bir takım vatandaşlar bulundukları yerde mahsur kaldı Destek için gönderilen, içerisinde 4 asker ile 2 polisin bulunduğu zırhlı vasıta köprüden geçerken devrildi ve metrelerce sürüklendi Ne eyvah ama araçta yer alan ve sele kapılan Sefa Parhan şehit düştü Er Parhan'ın cansız bedeni bir ağaca sarılmış halde bulundu 21 yaşındaydı ve terhisine 17 gün vardı Yüzme bilmediği ortaya çıktı İlçede emlakçılık yapan ve Parhan ile aynı araçta yer alan 26 yaşındaki Murat Aksoy, yaşadıkları hayatta kalma mücadelesini anlattı Çerkezköy Devlet Hastanesi'ndeki kontrolünden daha sonra taburcu edilen Aksoy, ölümle burun buruna geldiğini söyledi ve yaşananları şu şekilde aktardı:*Çok yağış oldu, dereler taştı Derenin karşısındaki yolda takviye isteyenler vardı Su Baskını suları çay yolunun üzerinden aktığı için mahsur kalmışlardı daha sonra zırhlı personel taşıyıcı aracı geldi*Mahsur kalanları kurtarmak için 4 asker, 2 polis ve ben araca bindik Araçla karşıya geçerken sol taraftan beton gibi bir yere çarptığımızı hissettim*Çarpmadan sonradan vasıta su baskını sularında sürüklenmeye başladı Biz akarsu sularına kapıldık ve su aldığını ayrım ettik Aracın üstteki kapağı açıktı 400 metre sürüklendikten sonradan oradan dışarı çıktık Sesini duydum, 'Ben yüzme bilmiyorum' diyordu Sel sularına kapılan askerin bir ağaca tutunduğunu bir zaman sonradan gözden kaybolduğunu anlatan Aksoy sözlerine şöyle devam etti:İki asker iki ağaç vardı derenin ortasında ona tutundular Kepçe ve halatla yardım edip bizi kurtarmaya çalıştılar Beklediğimiz sırada askerin sesini duydum, 'Ben yüzme bilmiyorum' diyordu Daha Sonra gitti, diğer asker arkadaşı da arkasından 'Gitti' diye bağırdı Asker gözden kayboldu Er Sefa Parhan dün akıntıya kapılarak kaybolduCansız bedeni ise bu sabahtan 800 metre ileride ağaca sarılmış vaziyette bulunduEr Parhan'ın 21 yaşında olduğu, terhisine sayılı günler kaldığı ve 17 gün sonra baba evine döneceği öğrenildiGeriye yakın zamanda arkadaşlarıyla birlikte söylediği ve sosyal medya hesabından paylaştığı 'Su Misali' adlı parça kaldıGeriye yakın zamanda arkadaşlarıyla birlikte söylediği ve sosyal medya hesabından paylaştığı 'Su Misali' adlı parça kaldıGeriye yakın zamanda arkadaşlarıyla birlikte söylediği ve sosyal ağ hesabından paylaştığı 'Su Misali' adlı parça kaldı Şehit askerin, yarın cuma namazına müteakip*İzmir'deki Beşikçioğlu Camii'nden toprağa verileceği öğrenildi

858,496Konular
982,162Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt