Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yardıma ihtiyacım var aşığım ve hiç olmadığım kadar çaresiz!!!

Yardıma ihtiyacım var aşığım ve hiç olmadığım kadar çaresiz!!!
0
114

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ilk olarak merhaba arkadaşlar, ben emre burada sizden destek olmak için bulunuyorum direkt konuya girmek istiyorum çok çaresizim

lise 1 e gidiyorum arkadaşlar, bizim sınıfta görebileceğim uzaklıkta bir kız var, ona okulun daha birincil günü aşık oldum birincil günden beri dersi dinleyemiyorum kıza bakıyorum bakmasamda defalarca düşünüyorum, kız bunu farkındamı bilmiyorum fakat gözünün içine hitap eden bakışlarım var, bazen gözlerini kaçırıyor ara sıra ise o da bakıp gülümseyerek karşılık veriyor netice olaraak her zaman güzel eve geldiğimde başımı yastığa koyduğumda yine aklıma onun gülüşü ve bakışları gelio aklıma, geçen gün beraber çarşıya çıkmıştık sınıftan öteki kişilerde vardı daha sonra ben eve gittim gitttikten bir müddet daha sonra(onlar hala gezerken) öteki arkadaşların da nosu olduğu halde onu çaldırdım, o da çağrı atarak karşılık verdi her fırsatta merhaba, iyi günler, iiyi öğlenler gibi kavramları ilk ona söylüyorum, onu sevdiğimin farkında olan mı bilmiyorum lakin ve yeniden kafamda bissürü soru işartleri vvar kıza açılcam açılamıyorum korkuyorum geçmez bu yıl sonuçta benzer sınftayız ve açılamamaın öteki sebeplerinden biride okulda haberlerin fazla çabuk yayılması ve hemen öğretmenlerin kulağnına gitmesi ve gittikten sonra öğretmenlerin bunları ha bre zımbıtlaması anlıyacağınız böle lütfen acımı dindirecek bi çıkar yolu arıyorum onu çoooook seviyorum

858,496Konular
981,881Mesajlar
29,920Kullanıcılar
Üst Alt