Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yardıma İhtiyacım var

Yardıma İhtiyacım var

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
takriben 15 yıl önce en bitmez dedigim ilişkim baştan ve sevgilimden ayrılmıştım boşlukta kaldım kapalı mekanlarda pozitif kalamıyor uyku desem ya fazla az uyuyordum yada sabahleyin nefes nefese uyanıyordum Tutunacak bir dala ihtiyacım vardı Biriyle tanıştım onunda sevgilisiyle sorunları varmış başlarda birbirini tanımayan ıkı ınsanın rahatlıgıyla tasa yandık birbirimize Söyledigim gibi kötü durumdaydım karşımdakı kıişide kötü durumdaydı lakin ilk birlikteligini o arkadaşla yaşadıgı için ayrılamıyordu onun tanımıyla bağlılık

Sonra birbirimize aleyhinde birşeyler hissetmeye başladık Sevgilisinden ayrılmasına sebep oldum ve bizim ilişkimiz başladı 15 sene kadar sürdü
bu 15 yılın ilk 1 yılı hala eski sevgilimi rüyalarımda görüyordum fakat sevmiyordum yalnızca kötü hissediyordumSonrasında birlikte oldugum bu kişiyle aramda sorunla çıkmaya başlamıştı aşırı kıskançlık kesintisiz denetleme altında alıkoyma çabası açıkcası beni boğmaya başladı misal veriyorum telefonla konusuyoruz karşımda erkek arkadaşım geliyor ve ben söylüorum akradaşım geliyor hayatım 2 dk sonra ararım seni aldıgım cevap ise sakın kapatma telefonu cebıne koy gibi bı yere dek hoşuma gidiyordu sonralarda rahatsız etmeye başladı aramızda yaş farkı vardı o 24 ben 20 yasındaydım ve azıcık önce ağız dalaşı ettik o ayrıldı

Derhal ben ise onu kandırıp sevgilisınnden ayırdıgımı zor zamanlar geçirirken onu kullanıp şimdide sözde yolda bıraktıgımı düşünüyorumBelki şu an telefonda benim aramamı bekliyor Lakin benim hayatımı birlikte geçirmeyi düşündüğüm insan bu değil

21 yaşındayım
fena hissediyorum siz olsanız bu durumda ne yapardınız

858,478Konular
981,301Mesajlar
29,565Kullanıcılar
Üst Alt