Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yardımınız lazım

yardımınız lazım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar ben okulda kızn birini seviyorum 2 hafta önce gördüm onu ilk olarak sonradan günde 10 kez karşılaştık o arda ben ona aşık oldum bakışlarımla belli etmeye açlıştım oda bana bakıyo bitane yakın arkdaşı var öğle tatilide dışarda aleyhinde karşıya geldik ilk önce arkdaşı güldü daha sonra kız güldü veben bunla bi kaç kez daha karşılaştım beni görünce yarı heyacanlanıyo gülmeye başlıyo dün dersten atılınca bahçede oturuken onların dersleri bitmiş eve gidiyolardı gayet sakin yürürken beni görünce uç sınıfındaki erkeklerle konuşmaya başldı giderkende arkasını dönüp bana baktı ve bnim ona baktığımı görür görmez güldü soruma gelince bugün ona açılcaktım dersten çıktık durakta onu umma başldım geldi ama yanında başka bir çocuk vardı yalnızca yürüyorlardı el ele tutuşturma sarılma gibi şeyler olmadı zaten kız okulda o kadar kimseyle takılmıyor ya tek ya 23 tane kız arkadaş erkeklerlede muhabbeti değil zaten bu çocukta okulda azıcık popiler tüm kızlarlı tanıyo herif her kızla muhabbeti var benim önümden geçti bi kere bile bakmadı hemen ben ne yapmalıyım hazırlanmış yarın yarım gün sonradan tatil pazartesiye kadar beklemek istemiyorum lütfen yardım edin

858,496Konular
982,171Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt