Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yardımınıza ihtiyacım var

Yardımınıza ihtiyacım var
0
230

Similar threads

Beyler kız arkadaşım var telde msjlaşıyoruduk bana dedi bir kız senin numaranı istiyor vereyimmi güzel kız filan dedi bnde olur dedim ver Kız 1 gün geçti sms atmadı sms yokmuş seslenmek derhal efendiler bn anlamam bu işten şu anda kız büyük olanak slm yazıcak şu anda nasıl davranmalıyım ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Herşey bu yaz başlamıştı birbirimizi tanımıyorduk 1,2 hafta bakıştık sonra benım cesaretsizliğimden kız dayanamayıp geldi ve konuştu neyse çıkmaya başladık pek çıkmada denmez çok salaktım kız konuşmak ıstıyordu lakin ben mülk mal uzak izliyordum sanırım beni çok seviyor yahut bırakması lazımdı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Yardımınıza ihtiyacım var merhaba ben erkek arkadaşımın evinde kaldım ve banyo yaparken onun cinsel bölgesini temizlediği jiletle kendi cinsel bölgemi temizledim farketmeden Acaba hamile kalma şansım var mı?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
yardımınıza ihtiyacım var? gebeliğimde problem mi var? arkadaşlar bana hafıza verin lütfenbenim sat tarihim 9 aralıkama gebelik şüphesiyle bugün doktora gittim beta hcg değeri 1113 çıktıdoktor ultrasonla baktı kese göremediduyduğum kadarıyla 1500 olmadan kese görülmezmiş sizce doğrumu bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar dürüst yeremi başlık açtım bilemiyorum fakat durumum vahim 65 haftalık hamileyim fazla rahatsızlanıyorum vs hepsi biryanada son 1 haftadır şeftaliden diğer bişey yiyemiyorum sabahtan öğle akşam yalnızca şeftali midem başka birşey almıyor bu normalmi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt