Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yardımınıza ihtiyacım var....

Yardımınıza ihtiyacım var....
0
100

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Herşey bu yaz başlamıştı birbirimizi tanımıyorduk 1,2 hafta bakıştık sonra benım cesaretsizliğimden kız dayanamayıp geldi ve konuştu neyse çıkmaya başladık pek çıkmada denmez çok salaktım kız konuşmak ıstıyordu lakin ben mülk mal uzak izliyordum sanırım beni çok seviyor yahut bırakması lazımdı )daha konuşalı 2,3 gün olmuştu bir haber gelmişti ve şu anda kendi şehrime gitmek zorunda kaldım ve o gunden sonradan oraya hiç gitmedim telefondan konuşmadık 1 ay daha sonra mesaj attım bana hattının kaybolduğunu ve numaraların silindiğini söyledi ve beni hala sevdiğini söyledi böyle 2,3 ay konuştuk sonradan başka bir kıza ilgi duymaya başladım ve bununla konuşmayı kestim ve 4,5 avuç içi yakın konuşmuyoruz ve artık o alaka duyduğum kızıda sevmiyorum ona aşığım ve onunda beni sevdiğini biliyorum ama konuşmaya yüzüm değil uydurucak palavrada bundan böyle kalmadı neyapıcağımı bilmiyorum yanında gidip mi konışıyım arıyımmı aramasınımı bekliyim nasıl bi tepki verir ya da yazı bekleyip herşeye yenıdenmı başlıyım yardımınıza ıhtıyacım var yanlız bana lutfen kızmı yok kardeşim felan demeyin diğer kızlarla denemeye çalıştım lakin olmuyor