Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

yardımınıza ihtiyacım var?

yardımınıza ihtiyacım var?
0
96

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
yardımınıza ihtiyacım var? gebeliğimde problem mi var? arkadaşlar bana hafıza verin lütfenbenim sat tarihim 9 aralıkama gebelik şüphesiyle bugün doktora gittim beta hcg değeri 1113 çıktıdoktor ultrasonla baktı kese göremediduyduğum kadarıyla 1500 olmadan kese görülmezmiş sizce doğrumu bu? benim durumum ne şimdi?üzerine falanmı gördüm acaba?çünkü daha adetim bile gecikmedi ?  

Similar threads

yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar dürüst yeremi başlık açtım bilemiyorum fakat durumum vahim 65 haftalık hamileyim fazla rahatsızlanıyorum vs hepsi biryanada son 1 haftadır şeftaliden diğer bişey yiyemiyorum sabahtan öğle akşam yalnızca şeftali midem başka birşey almıyor bu normalmi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
lütfen birisi içimi rahatlatcak bişey söylesin: merhaba arkadaşlar ben beta hcg testi yaptırdım 3 kez ve olumsuz çıktı ama içim bi türlü bakımlı etmiyordu ve doktora gittim ama daha önce yumurtalıklarda kist olduğu için gidiyordum yine öyle gibi gittim ve ultrasonla yumurtalıklara baktı ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Beta HCG Hormonu Nedir? Beta HCG hormonu gebeliğin var olup olmadığını belirten hormondur. HCG testi, plasentadaki trofoblastik hücrelerden salgılanmakta olan bir hormon aracılığıyla uygulanmaktadır. Beta HCG hormonu progesteron hormonunun devamlı olarak üretilmesini sağlayan bir hormondur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
454
Beta HCG Hormonu Nedir? Beta HCG hormonu gebeliğin var olup olmadığını belirten hormondur. HCG testi, plasentadaki trofoblastik hücrelerden salgılanmakta olan bir hormon aracılığıyla uygulanmaktadır. Beta HCG hormonu progesteron hormonunun devamlı olarak üretilmesini sağlayan bir hormondur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
429
DOMİNANT FOLİKÜL GELİŞİMİ Her ay yumurtalık rezervinden bir grup yumurta (oosit) yumurtalamaya (yumurtanın salınması) hazırlık için seçilip gelişmeye başlar. Yumurta, sıvı dolu küçük bir kist (folikül) içinde gelişir. Normalde, bu grubun içinden sadece bir tanesi gelişimini tamamlamak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt