Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yardımınıza İhtiyacım Var !'!

Yardımınıza İhtiyacım Var !'!
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yardımınıza İhtiyacım Var !'! Ya ben mutLu oLmayı beceremiyorum yada cevremdekilerle ilqilili bir sorun var bilemştorum Şu son dönemde sevgilimle ayrılmam beni fazla üzdü varsayım edilemiyeceği dek fazla Acilen ne ypıcam bilemiyorumŞöyle açıklıyım ben sevgilimle ayrılmadan önce hrkes bna seni iyiki tanımışım çok iyi süre qeciriyoruz beni qüldürebilen tek sen varsın neşe kaynağımsın gibi şeyler söyerken emreden ayrıldıtan daha sonra canım dışarı çıkmak istemiyoryemek yemiyorum antidepresan kullanıyorum hayatım son bulmuş qibi duvarlarüstüme üstüme geliyor takviye edin :'(  

Similar threads

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var yahut deliricem benim derdim iş yerimle ocak ayından beri burdayım fakat sanırım bundan böyle dayanamıyorum yaptıkları her şeye dayanıyodum lakin bundan böyle kaldıramaz oldum kesintisiz hiç bir şey yokken her heyi sorun etmeye başladılaröle hakaret...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var eşimle 1 buçuk senelik evliyiz ve 4 aylık kızımız var eşim evlenmeden önce beni çok seviyordu, çok merhametli bi adamdı sokak çocuklarının karnını doyurur herkese yardım ederdi, benden de asla kopamazdı çok severek evlendik hemen de bi çocuğumuz oldu hersey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
Gerçekte fazlasıyla uzun ve karışık bir konu bu bahsedeceğim Sabredip de okursanız eğer şimdiden teşekkür ediyorum Bundan tam 10 ay önce ilahi tesadüflere yorulacak şekilde onunla tanıştım Ama bu bayağı bir tanışma değildi O, ben ve aramızda bir bilgisayar vardı Evet yani biz internetten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,497Konular
982,528Mesajlar
30,263Kullanıcılar
Boran65Son üye
Üst Alt