iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar 1sene önce bir kızla tanıştım bir dostum vasıtasıyla Konuştuk ettik herşey güzel giderken böyle bir anda durulduk Bende daha konuşmadım kızla 1 hafta sonrasında kendine bir sevgili yapmış Yan ben kesintisiz peşine düşüp takip ediyorum Beni 1 ay önce faceden tekrar ekledi ve 1hafta önce bana mesaj attı Birazcık muhabbet ettikten daha sonra tek derdinin beni üzmek istemediğini, benim ayrı ve öbür bir insan olduğumu söyledi Twitterdan'da takip etmeye başladı Bende dün gece güzel bi mesaj attım işin ciddiyetini açıklamak amaçlı Bugün öğlen cevap verdi;
evet lakin yapamicam gibi,boyle diyorum ama biliyorum bi gun yine pisman olup mesaj aticam sana,kafam karisik ya
Arkasında beni twitterdan peşine düşüp takip etmeyi bıraktı, eski sevgiliside onu takip etmeye başladı
Bende cevap vermedim Kafan karışık ise bana niye mesaj atıyorsun maksat ne yani Zihin ve önerilerinizi bekliyorum
evet lakin yapamicam gibi,boyle diyorum ama biliyorum bi gun yine pisman olup mesaj aticam sana,kafam karisik ya
Arkasında beni twitterdan peşine düşüp takip etmeyi bıraktı, eski sevgiliside onu takip etmeye başladı
Bende cevap vermedim Kafan karışık ise bana niye mesaj atıyorsun maksat ne yani Zihin ve önerilerinizi bekliyorum