Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yardımınızı bekliyorum arkadaşlar

Yardımınızı bekliyorum arkadaşlar

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar 1sene önce bir kızla tanıştım bir dostum vasıtasıyla Konuştuk ettik herşey güzel giderken böyle bir anda durulduk Bende daha konuşmadım kızla 1 hafta sonrasında kendine bir sevgili yapmış Yan ben kesintisiz peşine düşüp takip ediyorum Beni 1 ay önce faceden tekrar ekledi ve 1hafta önce bana mesaj attı Birazcık muhabbet ettikten daha sonra tek derdinin beni üzmek istemediğini, benim ayrı ve öbür bir insan olduğumu söyledi Twitterdan'da takip etmeye başladı Bende dün gece güzel bi mesaj attım işin ciddiyetini açıklamak amaçlı Bugün öğlen cevap verdi;

evet lakin yapamicam gibi,boyle diyorum ama biliyorum bi gun yine pisman olup mesaj aticam sana,kafam karisik ya

Arkasında beni twitterdan peşine düşüp takip etmeyi bıraktı, eski sevgiliside onu takip etmeye başladı

Bende cevap vermedim Kafan karışık ise bana niye mesaj atıyorsun maksat ne yani Zihin ve önerilerinizi bekliyorum

Similar threads

Merhaba arkadaşlar iyi günler Twitterdan bir kızla tanışmak istiyorum acaba bir öneriniz var mı? nasıl tanışabilirim bu arada o benim şahsi twitter hesabımı takip etmiyor lakin bende birtane daha hesap var onu peşine düşüp takip ediyor ondan bağlıyabilirmiyim sizce takip ettiği hesaptan rt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Merhaba arkadaşlarİlkokuldayken hoşlandığım bir kız vardıArkadaş aracılığıyla önerge etmiştim lakin sevgilisi varmışSeneler sonradan kızı bi yerde gördüm derhal face den aratıp buldum peşine düşüp takip etmeye başladım(dost olarak eklemedim)Kızın fotoğraflarını felan beğeniyodum pek 23 yıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Arkadaşlar merhaba ilk önce zaman ayırdığınız için teşekkür ederim bunu sonuna kadar okuyun lütfen Kızla çıkmaya başladık normalde hiç bi kıza yüz vermem terslerim üstüme daha çok düşerler vs Kızların gözündede elde edilmek istenen bi erkeğim sevgilimde instagramdan kızları takibi bıraktırttı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
merhabalar arkadaşlar daha önce bi konumda ayrıldığımız ve bana birgün geri dönücem diyen kızdan bahsetmiştim yine o kızla ilgili bazı şeyler oluyor gecenlerde twitter hesabımdan arkadaşlar arası girdiğimiz bi iddiadan ötürü bugün bir ayımız oldu ya bizim )yazdım daha sonra gelen sorulardan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Icimi dokmek istiyorum ne bilim uzuntuluyum biraz3 gun once bi kizla tanistim otelde kizla cok iyi sohbet ettik iyi elektrik aldik birbirimizden cunku yanimdaki tanidigimda oyle soyledi,kiz ailesiyle gelmisti bu vesileyle ondan daha sonra kiz cikarken yanima geldi falan kizin teli almayi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt