Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yardımlarınızı bekliyorum

Yardımlarınızı bekliyorum
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ilk Önce merhabaLise başlamıştı o sene yeni bir kız gelmişti 2 arkadaş geldiler vede ben o kızdan hoşlanmaya başladımBen masa tenisi oynuyorum öbür sınıflardaydık bana bakıyorduBazen top o koridorun öteki tarafına geçince bana ara sıra merhaba naber gibi sözler söylüyordu vede gülüyordu kalbime işliyordu sözde sözleriBende cevap veriyordum işte öyle geçtiSonra ben ondan hoşlandığımı söyledim oda gülerek birşey demeden gittiVede onu ben 2 kez faceden silmiştim 1 kez sildim ekledim kabul etti 2 sildim ekledim kabul etmemişti daha sonra söylediğimde eklediOndan sonradan bana başkasından hoşlandığını söylediBende birşey demeden çekip gittimZaten konuşmuyordum ama bana bakmaya devam ediyorduGeçen liseden çıkarken çıkışta 3 arkadaşız bana iyi akşamlar dediAma bana dediBen tekrar iyi akşamlar dedim pozitif nezaketi bozmadan ama içim kalbim sanki sökülcekti yerinden heyecan tavan yapmıştıHiç konuşmuyordum pek onun üstüne fazla baskı yapmak istememiştim zamana bırakmıştımOkuduğunuz için teşekkür ederimLütfen bana takviye edin teşekkürlerFazla umuda bağlamadım sadece ona karşısında tavırımı korumalımıyım ne yapmalıyım diye soruyorum teşekkür ederim

858,496Konular
981,665Mesajlar
29,734Kullanıcılar
Üst Alt