Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yardımlaşma ile ilgili atasozu ve anlamı

Yardımlaşma ile ilgili atasozu ve anlamı
0
116

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yardımlaşma ile ilgili atasozu ve anlamı acıklarmısınız?

Cevap: Yardımlaşma ile ilgili atasozu ve anlamı

Ekmeğin buyuğu hamurun coğundan olur

Yardımlaşma her zaman buyuk başarıları beraberinde getirir ne kadar cok kişi bir birine yardım ediyorsa o kadar fazla mutluluk olur

El eli yıkar, iki el de yuzu

Toplu yaşama bicimi herkese bir gorev yukler Bu gorevlerin yapılması bir yandan duzeni sağlar, bir yandan da sıkıntıların ortadan kalkmasını Dolayısıyla karşılıklı yardımlaşma esasına dayalı bu gorev iyilikleri coğaltır, toplumu guclu kılar

Her damardan kan alınmaz

İnsanların yapıları birbirine uymaz Kimi iyi, kimi kotu huyludur Kimi yardımsever, kimi bencildir Bu sebeple herkesten yardım istenmez, istense de yardım gelmez Şu halde insan kimden yardım isteyeceğini belirlerken dikkatli olmalı, her onune gelenden yardım istememelidir

Similar threads

Yardımlaşma ile ilgili atasözü ve anlamı açıklarmısınız? Yanıt: Yardımlaşma ile ilgili atasözü ve anlamı Ekmeğin büyüğü hamurun çoğundan olur Yardımlaşma tekrar tekrar büyük başarıları beraberinde getirir ne değin çok birey bir birine destek ediyorsa o kadar artı sevinç olur El eli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
El eli yıkar iki el de yuzu ne demek,El eli yıkar iki el de yuzu anlamı nedir,El eli yıkar iki el de yuzu atasozu El eli yıkar, iki el de yuzu Toplu yaşama bicimi herkese bir gorev yukler Bu gorevlerin yapılması bir yandan duzeni sağlar, bir yandan da sıkıntıların ortadan kalkmasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
219
Her damardan kan alınmaz atasozunun acıklaması Her damardan kan alınmaz ne demek İnsanların yapıları birbirine uymaz Kimi iyi, kimi kotu huyludur Kimi yardımsever, kimi bencildir Bu sebeple herkesten yardım istenmez, istense de yardım gelmez Şu halde insan kimden yardım isteyeceğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Her damardan kan alınmaz atasözünün açıklaması Her damardan kan alınmaz ne çağrıda bulunmak İnsanların yapıları birbirine uymaz Kimi iyi, kimi kötü huyludur Kimi yardımcı, kimi bencildir Bu sebeple herkesten yardım istenmez, istense de yardım gelmez Şu hâlde insan kimden destek isteyeceğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
El eli yur, el de doner yuzu yur atasozunun anlamı ve acıklaması El eli yur, el de doner yuzu yur Toplu yaşama bicimi herkese bir gorev yukler Bu gorevlerin yapılması bir yandan duzeni sağlar, bir yandan da sıkıntıların ortadan kalkmasını Dolayısıyla karşılıklı yardımlaşma esasına dayalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
230
858,497Konular
982,556Mesajlar
30,294Kullanıcılar
Üst Alt