Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yardımlaşma ile ilgili masal

yardımlaşma ile ilgili masal
0
93

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Yardımlaşma ile ilgili masal

İskocya ’da yoksul mu yoksul bir cift yasardıAdı Fleming'di
Gunlerden bir gun tarlada calışırken bir cığlık duydu Hemen sesin geldiği yere koştu
Bir de baktı ki beline kadar bataklığa batmış bir cocuk, kurtulmak icin cırpınıp duruyor
Cocukcağız bir yandan da avazı cıktığı kadar bağırıyordu Ciftci cocuğu bataklıktan cıkardı ve acılı bir olumden kurtardı

Ertesi gun Fleming'in evinin onune gelen gosterişli arabadan şık giyimli bir aristokrat indiCiftcinin kurtardığı cocuğun babası olarak tanıttı kendini Oğlumu kurtardınız, size bunun karşılığını vermek istiyorum'' dedi
Yoksul ve onurlu Fleming ''Kabul edemem!'' diyerek odulu geri cevirdi Tam bu sırada kapıdan ciftcinin kucuk oğlu gorundu
''Bu senin oğlun mu?'' diye sordu aristokratCiftci gururla ''Evet!'' dedi
Aristokrat devam etti: ''Gel seninle bir anlaşma yapalım Oğlunu bana ver iyi bir eğitim almasını sağlayayım Eğer karakteri babasına benziyorsa ilerde gurur duyacağın bir kişi
olur''
Bu konuşmalar sonunda Fleming'in oğlu aristokratın desteğinde eğitim gordu
Aradan yıllar gectiCiftci Fleming'in oğlu Londra'daki St Mary's Hospital Tıp Fakultesi'nden mezun oldu ve tum dunyaya adını penisilini bulan Sir Alexander Fleming olarak duyurdu Bir sure sonra aristokratın oğlu zaturreeye yakalandıOnu ne mi kurtardı?
Penisilin!
Aristokratın adı: Lord Randolp Churchill
Oğlunun adı: Sir Winston Churchill
Kurtaran doktor: Ciftcinin oğlu Sir Alexander Fleming
Paraya gereksiniminiz yokmuş gibi calısın
Hic acı cekmemiş gibi sevin
Hicbir şey beklemeden verin
Karşılığı nasıl olsa gelecektir

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye