Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yardımlaşma ve dayanışma şiirleri

yardımlaşma ve dayanışma şiirleri
0
499

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
yardımlaşma ve dayanışma ile ilgili şiirler

Yardımlaşma

Kimsesiz yetimlerin evi yanmasın
Minicik yavruların rengi solmasın
Hic kimse ac susuz kalmasın
Dost, kardeş olup yardım yapalım

Ekmek icin namerde muhtac olanları
Karamsar olmayıp gulsun yuzleri
Mal mulk nedir yeter ki pırıldasın gozleri
Dost, kardeş olup yardım yapalım

Nice insanlar vardır kimsesiz
Hayatta bakarken aciz ve gucsuz
Goz yaşlarım suzuldu yanaktan habersiz
Gelin dost, kardeş olup yardım yapalım

Evsiz barksız sokaklarda yatan cocuklar
Onlerinden yuruyup giden duygusuz insanlar
Biz duyguya, onlar sevgiye muhtac olanlar
Gelin dost, kardeş olup yardım yapalım

YARDIMLAŞMA

işi el birliği bitirir
birliği doğuran kuvvettir
yalnız kişi gucsuz olur
hepimiz olursak kuvvet olur

bir iplikle kumaş
bir ağacla orman olmaz
el ele vermeyince
taş yerinden kalkmaz

birlikten kuvvet doğar
her insan hur yaşar
insanların kalbinde
yardımlaşma taht kurar

Similar threads

iyilik ve yardımseverlik ile ilgili şiirler Kimsesiz yetimlerin evi yanmasın Minicik yavruların rengi solmasın Hic kimse ac susuz kalmasın Dost, kardeş olup yardım yapalım Ekmek icin namerde muhtac olanları Karamsar olmayıp esorguorg gulsun yuzleri Mal mulk nedir yeter ki pırıldasın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
225
yardımlaşma ve dayanışma ile ilgili atasozleri ve anlamları Derdini soyleyemeyen, derman bulamaz: Caresizlik icinde bocaladığımız bircok durumlar vardır ki başkalarına acılamadığımız icin bir cıkış yolu bulamayız İnsanın tek başına halledemeyeceği muşkuller olabilir Bu durumda bize yardımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
yardımlaşma ve dayanışma ile ilgili atasözleri ve anlamları Derdini söyleyemeyen, deva bulamaz: Ümidini Yitirme içinde bocaladığımız birçok durumlar vardır fakat başkalarına açılamadığımız için bir çıkış yolu bulamayız İnsanın tek başına halledemeyeceği müşküller olabilir Bu durumda bize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
Dayanışmayla ilgili hikaye Yardımlaşma ve arkadaşlıkla ilgili hikaye Hadi oğlum, dersine calışsana! dedi, yalvaran gozlerle annesi… Bir gun dedi ve uyumasına devam etti cocuk Zaman su gibi akıp gecti Bir iki yıl hazırlık kursu aldıktan sonra universiteye girebildi Bir gun fakulte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
209
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt