iltasyazilim
FD Üye
ben 9sınıf öğrencisiyim bzm okulda 10 sınıfa dışarı giden biri varben kızım buarada çocuk keş yani sigara içio18 eylül 2019 okulun 2günü bu çocuk bahçede tesbih sallıodubnde buna bakıodmbunun arkadaşı gördü onu dürttü oda bana baktıo gün bugündür bakışıorzbu arkadaşıyla 2 kere beni peşine düşüp takip ettisonra benm arkadaşa demişki bana kız bulbnde arkadaşa dedim git sor ona nasıl kızları seviooda demişki adı murat demişki ben kız buldumbnde üzüldümertesi sabahleyin başka bir arkadaşa ona çıktığı biri varmı die sor dedim oda sordu murat yok dedi2 gün sonrada arkadaşa dedim oysa git sor nasıl kızları sever benm arkadaşta benim onu sevdimi söledi o sırada bende azıcık uzakta onları izliodm sonradan murat bana bakınca alıcı tip utandım geri döndümmuratın arkadaşıda havalara girdi fln dediarkadaşım bnm adıma çıkma teklifi etmiş muratta ok dedi okulun orda bi yerde randevu verdibn sınıfa çıktm arkadaşlarm dedi sn şuan o durumundasn sn ona çıkma teklifi etmiş gibi oldn dedilerbnde arkadaşıma dedim git murata de bn ona bişe demedmoda demişki bi kız hiç çıkma teklifi edermi sen et muratta buna bozlmuş ve kalsn dedidaha sonra diğer biriyle çıktı adı sinembuarada bende alaranese benim arkadaşa demişki alara güzel kız lakin ben k a şar istiorm sonradan sinemle bunlar ayrıldı murat yeniden bana eskisi gibi tatlı tatlı bakıoacaba beni seviomu nolur destek edin