Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu, Alkollü Olduğunu Söylediği Halde Israrla Çekim Yapan Muhabirle Tartıştı!

Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu, Alkollü Olduğunu Söylediği Halde Israrla Çekim Yapan Muhabirle Tartıştı!
0
83

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
66
s-e6a55954fe1abe21048c5059316fbbbc72239402.jpg

Geçtiğimiz akşam menajerleriyle akşam yemeğine çıkan ve bir ölçü alkol alan Kaan Urgancıoğlu, restoran çıkışı gazetecileri görünce gerildi. Alkollü olduğunu ve bu saatte röportaj veremeyeceğini söyleyen ünlü oyuncuyu ısrarla çekmek isteyen muhabirler, tartışmanın göbeğinde kaldı.

Yargı dizisindeki Savcı Ilgaz rolüyle fırtınalar estiren Kaan Urgancıoğlu, hiç kuşkusuz son periyodun en dikkat çeken ve sevilen oyuncularından biri!

Kampüsistan dizisinden beri tanıyanların gözü yaşlı... Resmen gözümüzün önünde harikulade bir oyuncuya dönüştü! Haliyle çok fazla seveni ve fanı var.

Bu kadar popülerken, haliyle her attığı adım da magazinciler tarafından takip ediliyor. İşte dün kendisi bir ölçü alkolü fazla kaçırmış ve kendisini bekleyen muhabirlerle münakaşaya girmiş!

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında yer alan habere nazaran, yanına gelerek soru sorulmasından rahatsız olan Kaan Urgancıoğlu, 'Arkadaşlar gecenin bu saatinde konuşmayacağım. 2 saattir bizi beklediğinizi biliyorum. Alkol kullandım, sizinle de konuşmayacağım. Menajerlerimle birlikte yemek yemeğe geldim. Teşekkür ediyorum. Bir şey soracaksan da sabah sorarsın. Bu saatte hiçbir şey soramazsın bana' demiş.

Basın mensupları da kendisinin peşini bırakmayıp ısrar edince tansiyon artmış ve ortaya menajerler girmiş.

Zira Kaan Urgancıoğlu, kayıt alan kamerayı tutmuş. Tartışma sonrası kendisine sorular soran muhabirin ismini ve çalıştığı kurumun ismini öğrenen oyuncu, hiçbir şey söylemeden uzaklaşmış.

İşte o anlar:

Ve akabinde gelen birinci yorumlar:

????

Siz ne diyorsunuz bu duruma?

Kaan Beyefendi haklı mı?