Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yarın 14. Ayımız

Yarın 14. Ayımız

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sevgilimle ayrılmıştık Yaklaşık 1 ay oluyor Hatta geçti bile Neyse

Beni biraz kuytu bırak çok sıkıldımfalan demişti bu vesileyle Fakat ben salaklık yaptım kızın peşini bırakmadım taa oysa geçen haftaya değin Yine uzun uzun mesajlar attım Enes bugün sana dönmeyi düşünüyordum fakat fiilen fazla bunaltıyorsun beni dar bırak azDedi Bende 1 haftadır mesaj atmıyorum

Ve yarın 14 ayımız Yani ayrılmasak o kadar olacaktı Kız gitar çalan erkeklerden hoşlanıyordu Bende sürpriz olsun diye dün gittim gitar aldım Tabi daha çalamıyorum lakin onun benim için değerli olduğunu ispatlamak istedim

Diyorum ama yarın sabahleyin bi şiir yazsam kıza Sonra ne bileyim işte senin için gitar aldım ve sen yanımda değilsin ben kimin için öğrenicem acilen bunu?tarzı şeyler söylesem

Bana geri dönebilir mi kız? Sizce böyle birşey yapmalı mıyım? Yahut onsuz mutluymuşum gibi mi davransam?

Aklım çok karışık ya her yolun sonunda bi pislik var Her yol fena Mesaj atmasam özlüyorum atmadan duramıyorum beni unutacağından korkuyorum Atsam, kızın egosunu tavan yaptırıyorum Bu sefer hiç dönmeyecek bana çünkü SIKIYORMUŞUM

858,497Konular
981,923Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt