Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yarın... Çıkma teklifi ve sonrası ?

Yarın... Çıkma teklifi ve sonrası ?
0
135

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yarın sevdiğim kıza çıkma teklifi edicemKafama takılan nokta şuŞimdi kızın karşısına çıkıcam, seni seviyorum, sevgilim ol dicemMesela kız evet dediEee daha sonra napıcam pek mülk gibi kalmak istemiyorum, sonrasını hiç düşünemiyorum

Similar threads

Merhaba Arkadaşlar Ben Furkan Hemen Siz Değerli nicealem Üyelerine Garip Bir Çıkma Teklifi Sunacağım Ilk Önce Sizlere Şunu Söylüyorum Eğer Size Söyleyeceğim Çıkma Teklifini Kız Arkadaşınız Kabul Etmezse O Kızdan Bi Hâyır Beklemeyin Çünkü O Kız Malın Önde Gidenidir Romantizmden Anlamaz Acilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Arkadaşlar eski sevgilim ve ben birbirimizi uzun bir zamandan beri unutamadık Ve %100 eminim ancak kız beni seviyor ve teklif etsem kabul edicek bütün olarak size sorum ben bu kiza yarin teklif edeceğim bir sürü araştırmadan sonra kizi üstün görmem gerekmiş falan gider o oyle ben buna çıkma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Merhaba Arkadaşlar Şu Anda Siz Kıymetli nicealem Üyelerine Garip Bir Çıkma Teklifi Sunacağım Ilk Önce Sizlere Şunu Söylüyorum Eğer Size Söyleyeceğim Çıkma Teklifini Kız Arkadaşınız Kabul Etmezse O Kızdan Bi Hâyır Beklemeyin Çünkü O Kız Malın Önde Gidenidir Romantizmden Anlamaz Şu Anda Size O Hoş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Merhaba arkadaşlar geçenlerde arkadaşım beni bir kız ile tanıştırdı Aradan 2 hafta geçti ve bu kız ile arkadaşım konuştu ve aramızı yaptı Arkadaşım kıza pazartesi sana çıkma teklifi edicek falan yazdı cevaplar olumlu geldi Pazartesi edicem lakin sorun şu ; Okulda yanına gidip ne demem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Mrb arkadaşlar benim sevdiğim bi kız var yaklaşık 10 gündür tanışıyoruz dün karar verdim ve arkadaşım yoluyla kıza çıkma teklifi ettim ama kız, beni sevmediğini sadece dost olarak gördüğünü söylemiş oysa kızın hal ve hareketleri güya bana abayı yakmış gibi ama son iki gündür yanımdan ayrılmayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
858,497Konular
982,002Mesajlar
29,984Kullanıcılar
enesnorrisSon üye
Üst Alt