iltasyazilim
FD Üye
Bir kızdan hoşlanıyorumTanıştım 2 haftadır konuşuyoruzAz çok mizacını öğrendim kızınÖyle bir teklif yapıyım oysa hayatında unutmasın,farklı bir yeri olsun istiyorumSesim iyi ve gitar çalıyorum yılladırKız bunu bilmiyor söylemedim kişiliğime değilde gitarıma vurulmasın diye Yarın öneri ediceğim ve her şey hazırOlay kurgusunu sıralıyorum
Kızı çağırcam gitar çaldığımı söylüyeceğimBak benim en sevdiğim şarkı bu diyip giricem
Nev'in Sükûtu Hayal parçasını söyleyeceğimBenim için önemli olan nakarat kısmı
Ah su gönlüm hic kimseyi böyle sevmedi
Hic kimseye böylesine yenilmedi
Gitara yok kızın gözlerine odaklancam daha fazla romantik olsun diyeŞarkı bitince kırmızı gül verip o sihirli sözleri söyleyeceğim
Sizce etkili olur mu ? Bayanlar böyle birşey hoşunuza gider mi ? Yoksa balonlu felan birşeyler hazırlamayı düşünüyorum
Kızı çağırcam gitar çaldığımı söylüyeceğimBak benim en sevdiğim şarkı bu diyip giricem
Nev'in Sükûtu Hayal parçasını söyleyeceğimBenim için önemli olan nakarat kısmı
Ah su gönlüm hic kimseyi böyle sevmedi
Hic kimseye böylesine yenilmedi
Gitara yok kızın gözlerine odaklancam daha fazla romantik olsun diyeŞarkı bitince kırmızı gül verip o sihirli sözleri söyleyeceğim
Sizce etkili olur mu ? Bayanlar böyle birşey hoşunuza gider mi ? Yoksa balonlu felan birşeyler hazırlamayı düşünüyorum