yarınını düşünen Ece Akşam Keyfi programında gündelik yaşamından gelecek planlarından bahsedfen Ece Gürsel yarınlarını düşündüğünü söyledi KENDİNE YATIRIM YAPIYOR! 1548633876 1548633876 yarininidusunenece5c4e47185c59ayarininidusunenece5c4e47185c59a http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberkennnn&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg AKŞAM KEYFİ'NE MISAFIR OLAN ÜNLÜ MANKEN ECE GÜRSEL, ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU Ece Gürsel her şeyden önce işine çok hürmet duyduğunu ve şu aralar fazla yoğun bir meslek temposu olduğunu söyledi Irkından dolayı kendini birazcık uğurlu hissettiğini söyleyen ünlü manken, 'İşime saygılıyım ve yaşlandıkça daha da gösterişli biri oluyorum Amerika'ya gidip bir kaç ajansla görüşeceğim Ben bu mesleği yaşlanana kadar yapmak istiyorum Ama hayat bu Ne olur ne olmaz diye de kendime yatırım yapıyorum Ekim ayından bu yana sıkı bir eğitim sürecindeyim' açıklamasını yaptı Geçmişinde günlüğüne Türkiye'nin en iyi modeli olacağını yazdığını söyleyen Gürsel, daha küçüklüğünde ileride ne olacağını ilginç bir şekilde tahmin ettiğini ve bir çoğunun da olduğunu söyledi