Ağlama ilan edilsin istiyorum� On beş aile için için yanarken, �hayat devam ediyor� gibi saçma bir tümce kurulmasın istiyorum� On beş askerimiz için ve onların aileleri için yaşam durmuşken onlara desteklemek adına biz de hayatlarımızı durduralım istiyorum� Onların acısını anlayabildiğimizi, onlarla birlikte yandığımızı bilsinler diye onlarla kucaklaşalım istiyorum� *** Camdan dışarı bakıyorum� Bir nikah alayı geçiyor korna çalarak� Geçmesinler istiyorum�Birileri gooooollll diye çığlık atıyor� Böyle bir günde maçlar iptal edilsin istiyorum İptal edilmeli diyorum� Şehitlerimizin acılarını yalnızca güya yaşamasınlar, içlerinde hissetsinler, vatan uğruna canını verenler için birkaç gün imtiyaz versinler istiyorum� Her televizyon kanalında karşılaştığım on beş kişilik listede isimleri, şehirleri sıralanırken, başka kanallarda kimse gülmesin istiyorum� Davet programları yayınlanmasın istiyorum� Bundan Böyle �gereken yapılacaktır�, �terörle mücadelede istikrarlı adımlar atacağız�, �PKKya tatmadığı acılar yaşatacağız�, �kökleriniz kurutacağız�, �nefretle kınıyoruz� gibi aynı makineden çıkmış ezber sözler dinlemek istemiyorum� İcraat istiyorum� Onların aziz hatıraları önünde bir dakikalık saygı duruşu ile yetinmeyecek, onlara tekrar tekrar saygılı, onlardan �kelle� diye bahsetmeyecek devlet büyükleri istiyorum� Herkesin bu acıyı paylaşmak adına �birlik� olduğunu görebilmeyi istiyorum� Kanlı terör örgütüne �terör örgütü� diyemeyenlerin, meclisin çatısı aşağı kalmasını, paralarımızın bizim cebimizden onların ceplerine girmesini istemiyorum� Al bayrak için kanlara bürünenlerin anısına birkaç gün insan olmanın bilinciyle acı duyalım istiyorum� Eğilip bükülmeden, kimseden icazet almadan dağdaki çapulcularla mücadele edelim istiyorum� Bir tek askerimizin deha burnu kanamadan vatan toprağı korunsun istiyorum� Hiçbir ailenin ocağına alev düşmesin, düşen ateşleri birlikte söndürelim istiyorum� Ekranlarda dans eden, şarkı söyleyen kimse olmasın, programlarda abuk subuk sapan konuşmalar yapılmasın, birkaç gün dizi izlemezseniz ölmezsiniz, izlemeyin istiyorum� Bu acıyı o ailelerle benzer anda yaşayalım istiyorum� Onlar hepimizin askeriydi, bunu bilelim istiyorum� Bildiğimizi toplu halde gösterelim istiyorum� Bütün ülkede inleme ilan edilsin istiyorum�