Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yaşa Göre Ayak Numarası

Yaşa Göre Ayak Numarası
0
103

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Yaşa Kadar But Numarası Öğrenme

Yaşa Kadar But Numarası Bulma

Emin değilim arkadaşlar ne değin içten lakin birde misal var deneyin öğrenin diyorum Yaşınıza kadar etap numaranızı nasıl bulabilirsiniz merak ediyorsanız işte buyrun sizlere Yaşa göre bacak numarası öğrenmenin yolu

Ilk Kez Pabuç numaranızı 5 ile çarpın çıkan sonuca 50 ekleyin sonra meydana çıkan sonucu 20 ile çarpın çıkan
sonuca 1005 ekleyin ve son olarak doğum yılınızdan çıkartın ve ayak numaranızı bulun

SONUC: birincil iki sayı ayakkabı numaranız son iki rakam yaşınız çıkacak deneyin ve görün

Misal: pabuç numaranız 42

42x5 210

210+50 260

260x20 5200

5200+1005 6205

62051976 4229

kundura numaranız 49 yaşıız 42 vede doğru *

Similar threads

Yaşa Gore Ayak Numarası Oğrenme Yaşa Gore Ayak Numarası Bulma Emin değilim arkadaşlar ne kadar doğru ama birde ornek var deneyin oğrenin diyorum imagesyasagoreayaknumarasi5ad135783f007png Yaşınıza gore ayak numaranızı nasıl bulabilirsiniz merak ediyorsanız işte buyrun sizlere Yaşa gore...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Yaşa Tarafından Kundura Numaraları Yaşa Göre Ayak Numarası Pabuç numaranıza kadar yaşınızın çıktığının söylediği bir formül bulunmakta Ben formili denedim lakin bana içten sonucu vermedi Sıra sizde sizde formülden kendi kundura numaranızdan hesaplama yapın bakalım doğru sonucuna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Yaşa Gore Ayakkabı Numaraları Yaşa Gore Ayak Numarası Ayakkabı numaranıza gore yaşınızın cıktığının soylediği bir formul bulunmakta Ben formili denedim fakat bana doğru sonucu vermedi Sıra sizde sizde formulden kendi ayakkabı numaranızdan hesaplama yapın bakalım doğru sonucuna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Hızlı bir internetiniz olsa da, Steam üzerinden oyun ve yazılım indirirken internet suratınızdan tam olarak yararlanamıyor olabilirsiniz. Bunun birçok sebebi var. Bu sebepler kimi vakit donanımsal, kimi vakit da yazılımsal oluyor. Bu yazımızda kelam konusu problemlerin sebeplerine ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,986Kullanıcılar
Üst Alt