Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yaşadıkları ülkenin yerlilerinin dilinde adı sorunuzu anlamadım anlamına gelen hayvan

yaşadıkları ülkenin yerlilerinin dilinde adı sorunuzu anlamadım anlamına gelen hayvan
0
111

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
yaşadıkları ülkenin yerlilerinin dilinde adı sorunuzu anlamadım anlamına gelen

Sorunuzu anlamadım anlamına gelen hayvan kanguru dur

Beyazlar Avustralya kıtasına ilk olarak üçgenin taban olmayan kenarı bastıklarında sahilde onları yerliler karşılamış İki taraf da birbirinden tedirginmiş ama bakmışlar oysa kimsenin kimseye zararı yok, beyazlar yanlarında getirdikleri hediyeleri Avustralya yerlilerine vermiş Onlar da sevinmişler Kendilerince karşılık vermişler
İki taraf da böyle iki taraflı birbirine yoklarken yanlarından zıp zıp zıplayan bi hayvan geçmiş Beyazlar başta görüyolarmış bu hayvanı Accayip ilgilerini çekmiş taabi O sırada yanlarından bi tane daha geçmiş aynı hayvandan Beyaz adam, yerlilerin şefine dönüp tane tane sormuş, Dost Bu hayvanı biz ilk önce görüyoruz Bunun adı ne? Siz bunlara ne diyorsunuz?Adam bi yandan da hayvanın gittiği yönü gösteriyomuş Yerli, beyazın gösterdiği yöne içten bakmış, kafasını sallayarak, Kanguru, kanguruuudemiş Beyaz adam da, Haaa, anladııım Kanguru Çok hoş bi isim gerçekte Hahaha Kanguuruudemiş

Aradan bi vakit geçmiş Beyazlar uygarlığı taşımışlar Avustralya'ya sırası gelmişken yerlilerle ilişkiler gelişmiş Onlar da İngilizce'yi çat pat çözmüş Bi süre sonra ortaya çıkmış ancak, kanguru meğer bizim anladığımız kanguru değilmiş Bu, yerli dilinde, Ne diyorsun sen yabancı?demekmiş! *

858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt